[]

Şu ortamda tadilat işleri + kulaklık

Millet evden kımıldayamıyorken binada çalışma var bir haftadır kafamızın içine ettiler. Tamam işçiler de çalışsın kazansın da zorunda olmayan herkes evden çalışmaya çalışıyorken olacak iş mi...bunu şikayet edebilir miyim? Ettiğimde bir sonuç alınabilir mi?

Son çare olarak gürültü kesen kulaklıklar vardı sanırım, kullanan iş gören bir model biliyorsanız önerirseniz sevinirim.


 
O insanlar da işe gitmiyorken tadilatı bitirmek istemiş Olabilirler. Şikayet edebileceğiniz bir yer olduğunu sanmıyorum sabahın 6 sonda. Baslamiyorlarsa.
3m in turuncu kulaklıkları vardı kulaknici
En ucuz hızlı çözüm O olur.
  • kisa  (07.05.20 11:03:55) 
Normal zaman için haklısınız ama online eğitime geçmiş milyonlarca öğrenci var, online sınavı olan üniversiteliler, migreni olanlar, +65 olduğu için rahatsız olsa bile adım atamayacak olan. Binaya dışardan birilerinin sürekli girip çıkmasının sağlık açısından yarattığı riski de düşününce böyle bir zamanda şikayet edilebilir bir durum olması gerekirdi.


  • patiska  (07.05.20 11:10:53) 
İdeal dünya için haklısınız ama apartmana giren çıkan ustalar direkt asansörle o daireye giriyor. Apartman içinde zaten hijyene dışarıdan biri girse de girmese de dikkat etmeniz gerekir. Riski arttirsa bile usta yerine sucu da giriyordur binaya.
Gürültü ile İlgili olarak binada milyonlarca öğrenci yoktur. Her zamanki apartman sakinleri var. Bu tadilatı yapmak için normalde yaptıran da işte olacağını varsayarsak onlar için de en uygun zaman bu olabilir.
Yani herkes kendine göre haklı.

Bu tip bir şey de sonuç alamayacağınızı bile bile etik ahlak vs hakkında tartışıp kendinizi yiorstmayin. Online dersleri kulaklıkla dinleyin. Saatlere dikkat ettiği müddetçe yapacak bir şeyiniz yok Malesef.

Ama bildiğiniz biri ise kendisine tadilatı ne kadar süreceğini ya da gürültülü işlerin sabah saatlerinde yapılmaması için sorabilirsiniz.

Siz ne zaman yapılmasını isterdiniz o tadilatın? Bir de böyle düşünün.
  • kisa  (07.05.20 11:20:00) 
Bu arada sinirbozucu oluyordur. Buna hiç bir itirazım yok.
Yani rahatsız oluyor ve bundan şikayet edebilirsiniz tabi. Ben. Olsam ben de rahatsız olurdum.
Demek istediğim onlar için de bu uygun zamandır muhtemelen.
  • kisa  (07.05.20 11:31:07) 
Yasal olarak haftaiçi gündüz yapılan bir tadilat işi için herhangi bir hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Ancak akşama sarkar veya pazar da devam ederse tabii ki beyaz masayı arayın.


  • roket adam  (07.05.20 11:50:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.