[]

ülser mi oldum?

2 gündür midemde gariplik var. mesela şu an sabah 8.40.
midem bulanıyor gibi dün yediğim şeyler sindirilmemiş sanki hala midemde.
kramp desem tam o da değil. yanma da yok.bulantı var mide üşütme gibi aslında hafif.

ülser belirtilerine baktım öyle bir belrti de değil
www.medicalpark.com.tr

stresten dolayı düşünmüştüm ama 3. güne giriliyor bu halde. bu kadar uzun sürmemeli stres olsaydı

yaklaşık 2 aydır karantina boyu sabahları aç karna sade soda içtim.sonrasında da kahve. akşam da yemek sonrası yine soda. bunlar zarar vermiş olabilirmi?

şu an açım yaklaşık 12 saattir. birazdan kahve içsem geçecek bu midedeki his.dün öyle oldu. önce soda sonr kahve içince 1-2 saate geçti.

öğlen 14.00 gibi yiyorum genelde.

 
Onlar tabii ki zarar vermiş olabilir ama ülser adamı mahveder, yerinde duramazsın. Başlangıç ülser olabilir. En güzeli iyi bir gastroenteroloğa görünmen.


  • giovanne  (07.05.20 10:08:34) 
ben midemde bir sorun olduğuna çok emindim fakat meğer safra kesesi taşım varmış, aksatmayın mutlaka doktora gidin.


  • benaslinda  (07.05.20 13:25:17) 
Ülser değildir muhtemelen çünkü ülser olsaydı duramazdınız :) Sanmıyorum ama belki başlangıcı falan olabilir, o yüzden geciktirmeden doktora gidin, mide şakaya gelmez.


  • plutongezegendegilmi  (07.05.20 14:36:18) 
sadece su içtim sabahtan beri pek bişi yok şimdilik.kahve içmeye korktum.sanki zehirlenmişsin kusmuşsun 3 gün geçmiş aradan gibi


  • ShadowOfMoon  (07.05.20 15:40:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.