[]

Zoomda farklı ekran paylaşma

Yani excelden sapye geçicem mesela ben geçerken karşıdaki bunu görebiliyor mu? Bugünkü bir toplantıda sürekli paylaşmayı dururup bir daha paylaştılar da bana kesin bi ayarı vardır gibi geldi.




 
Ekran paylaşımı kısmında uygulama paylaşımı var bir de pc ekranını paylaşma kısmı var. İkincisini yaparsanız pc ekranında yaptığınız tüm işlemler karşı tarafa görünür.
Aslında kendiniz pc de bir zoom oturumu açıp bu oturuma telefonunuzdan bağlanarak karşı tarafların pc de yaptıklarınızı nasıl gördüğünü birebir tatbik edebilirsiniz.

  • creedwar  (06.05.20 23:43:15 ~ 23:44:25) 
Ekranını paylaş dersen, alttaki her şey görünür geçişlerde. O nedenle belge (document) paylaş demelisin. böyle dersen sadece belge gorunur ve geçişlerde kimse bir şey gormez. Misal belge paylaşmayı durdururdan kamerami paylaş seçeneği açıksa seni görürler.


  • fempusay  (07.05.20 00:28:36) 
ekran paylaşma, pencere paylaşma gibi olayları var.

ben korkacak bir şeyi olmayan biri olduğumdan ekranımı paylaşıyorum misal. ama pencere paylaşmak daha güvenli.
  • ozdek  (07.05.20 03:17:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.