[]

Tencere-tava onerisi

Teflon olmayan tencere ariyorum. Granit de olmasin diyorlar ama bu arada...
Fiyat cok onemli degil su an yaptigim yemekler su an pilav tavuk sote ayarinda, arada corba da yapiyorum ama onun icin celik tencere kullaniyorum. ama duzgun bir set olursa daha fazla yemek yapabilirim diye dusundum...

omlet vs icin duzgun guzel bbir tavaya ihtiyacim var ve temel seviyede de ihtiyaclari karsilayacak tencerelere...

tefal'in ingenio serisini onerdiler, titanyum kapli olanlardan ama bazi yerlerde soyulma/asinma sikayetleri okudum...

siz ne onerirsiniz?

 
omurluk olsun diyorsan dokmum oneririm. her seyi yapabilirsin. tum tencere tavasini atip dokumle yoluna devam edenler var ve cok mutlular.

www.dokumcubaba.com bu adamin eksideki basligina da bakabilirsin, instagramina da bakabilirsin. duzgun yapan kisilerden.
  • fakyoras  (06.05.20 15:18:48) 
1-2 tane teflon şart gibi bi şey. en azından omlet falan gibi şeyler için. teflonları sadece omlette ahşap plastik gibi gereçlerle kullanırsan uzun ömürlü olurlar. geri kalan neredeyse her şey için paslanmaz çelik en iyisidir. döküm iyi güzel de yemek yapmayı eziyete dönüştürür. ayrıca paslanmaz çelik de ömürlüktür.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.05.20 15:21:54) 
urun.n11.com
bunu aldım ve memnunum.

  • cliquot  (06.05.20 15:46:46) 
yani omlet falan icin ne dokme ne paslanmaz celik olur bence? yapismiyor mu?


  • nefertarii  (06.05.20 16:40:44) 
TEFAL Ingenıo Tıtanıum Preference set aldım ben. Altı paslanmaz çelik üstü titanyum. Diger tefallerde alüminyum alaşım da vardı onları eledim, sadece bu paslanmaz çelik + titanyum.


  • karacigerim vur kadehlere  (06.05.20 18:25:50) 
Birinci önceliğiniz sağlık ise döküm ve çelik önceliğiniz olmalı, pratiklik, yıkanma tasima kolayligi ile beraber düşünüldüğünde iyi bir çelik tencere tava seti ilk etapta işinizi görür. Krom nikel oranları bakımından alacağınız tencere tavada en azından 18/10 işaretine bakın derim. Döküm olayına gidecekseniz emaye kaplı ve ham döküm arası farkları bilip ona göre satın alın derim.


  • candanag  (06.05.20 18:52:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.