[]

online dating taktikleriniz nelerdir?

hemen konuyu bulusmaya mi getiriyorsunuz? ya da direkt eve mi cagiriyorsunuz ama klas bir sekilde atiyorum peynir tabagi ve sarap var hesabi? bulusmaya cagirinca yemek arti icki mi yoksa gunduz vakti kahve mi? ya da direkt bar/pub tarzi bir yerde mi sadece?

bunun haricinde aktivite bazli ilk bulusmalar sacma midir? klasik bulusma ideal midir? yani film izlemek degil de, hiking mesela? veya gunubirlik bir gezi falan, veya konsere gitmek?

nedir yontemleriniz?

 
hangi online olduğuna çok bağlı. kişi dating uygulamalarındansa konuyu hemen buluşmaya getiririm ama amacı dating olmayan online mecralardan(instagram, sözlük vs.) bir tanışma olduysa aceleci davranmam.

dating app ise akşam bir şey içmek iyidir, yemeğe veya etkinliğe gerek yok. görürsün, elektrik var mı yok mu bakarsın; duruma göre gelişir zaten devamı. o akşam zevişmek zorunda değilsin ama devamı gelicek mi anlarsın az çok. daha önce hiç tanımadığım bir insanı çot diye evime davet edeceğimi sanmıyorum.
öbür mecralardan ise kişiye göre değişir, ben genelde üzerine konuşulan bir etkinlik varsa ona istinaden davet ederim. sinema konuştuysam filme, müzik konuştuysam konsere, yeme içme konuştuysam güzel bir akşam yemeğine; gibi. bu kısımdakileri de yine evime çot diye davet etmem. bu sefer tanımadığım için değil(çünkü konuşup tanımış olabiliyorsun bir nebze), çoğu kadın için rahatsız edici olabileceğinden ötürü.

çok uzun tutmamak lazım ne yapılacaksa yapılsın. en azından plan kısa olsun ki taraflardan birinin kaçma seçeneği kolay olsun. yangından mal kaçırmıyoruz, aksine yatırım olarak düşün ilk buluşmayı. cool kalmak, yapışmamak, sıkboğaz etmemek önemli bence. olacaksa devamında olur zaten her şey.
  • Bruce  (06.05.20 12:59:09 ~ 13:02:27) 
en sevmediğim şey sevişmeyeceksek hiç gelmiyim erkeği.

biz sanki başka şey için mi dateleşiyoruz. tamam anladık da belki hiç hoşlanmayacağız yani hem ben ondan hem o benden belki karşılaşınca tiksinecek. nasıl bir kafa anlamıyorum. karşı taraf zaten istekliyken bu bakış açısını çok saçma ve gülünç buluyorum.
bir de sıfır organizasyon, sıfır plan. sevişecek olsak gidecek yer de yok; bana gelmeyi düşünüyor falan ama benim haberim yok :D


neyse cevap uygulamaya ve ne planladığınıza bağlı. sadece takılmalık mı yoksa en azından daha short dating gibi mi duruma göre değişir.
ama bişeyler içip biraz sohbet falan hoş olur. geç kalma, plan yap ve bir b planı da olsun. akışına göre bakarsınız sonrasına.
  • rewlack  (06.05.20 18:33:53) 
şimdi kişisine göre değişir. biriyle barda buluşup akşam bana geçtiğimiz de oldu. 3 buluşma sonunda takıldığım da oldu. ilk date i sokakta kedi kurtarma operasyonu olan da oldu. Direk eve çağırma işi çok hoşuma gitmiyor çünkü bazen buluşuyorsun ve kafalar uyuşmuyor veya kadın sarhoş olunca kafalar daha da uyuşmuyor o zaman çok müşkül bir duruma düşüyorsun. bazen gelen kişi fotoğraftaki kişiyi andırabiliyor o da sıkıntı. :D ama zaten bir şekilde bar insanları buluyoruz birbirimizi.


  • guitarissimo  (07.05.20 05:03:04 ~ 05:14:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.