[]

Spotify - Beğenilen Şarkılar Sorunu

Ekşiduyuruda değişik şekillerde aradım bulamadım. Bildiğiniz gibi beğendiğimiz şarkı, beğenilen şarkılar listesine kaydediliyor. Sonra ben o şarkıyı alıp mesela rock listeme ekliyorum. O şarkı artık beğenilen şarkılar listesinden çıkmış oluyor. Bazen aynı şarkı başka bir listede tekrar karşıma çıkıyor. Bazen şarkıyı hatırlamayıp, yeşil de yanmadığı için tekrar beğeniyorum. Sonra yine rock listeme eklemek istediğimde bu sefer bu şarkı zaten listenizde var diye uyarıyor. İşte, daha önceden beğendiğim şarkı hangi listemde olursa olsun tekrar karşıma çıktığında yeşil yanıyor olmasının bir yolu var mı? Öbür türlü uyardığında çok geç oluyor?




 
bence siz çakma spotify kullanıyorsunuz, orijinaline geçerseniz sorun çözülür :)

bu bahsettiğiniz durumlar yaşanmıyor ki spotify'da. başka listeye eklenen şarkının beğenilenlerden çıkması falan gelmedi başıma hiç.

ya da ben anlamadım ne anlatmak istediğinizi, bilemiyorum.
  • savidan  (06.05.20 00:22:40) 
Ben bu şarkı beğenme işini hiç kullanmıyorum mesela. Bi şarkı beğendiğim zaman onu halihazırda olan playlistlerimden birine ekliyorum direkt(ki zaten türkçe ve yabancı olarak ana iki playlsitim var, hiçbir şey bulamazsam onlara eklerim) Beğenilen şarkılarım boş neredeyse. Mantığını da anlamıyorum pek :)

Ama dediğiniz sorunu da hiç yaşamadım. Bence de sizin spotifyda sorun var
  • nundu  (06.05.20 04:44:42) 
2,5 yıldır premium spotify kullanıyorum. Sanırım sorunumu anlatamadım. 2 şey yapıcam. Önce İngilizce forumlara bakıcam. Halen olmazsa doğrudan İsveç'e sorucam. Sonucu buraya yazarım.


  • foxmulder  (06.05.20 12:14:37) 
şarkı beğenmek çok fuzuli bence de, nundu +1
bir tık yapacak vakti olan 3 tık yapıp çalma listesine de kaydeder zaten; bence sen de öyle yap bundan sonra. çözümü bilmiyorum çünkü dediğin şeyde.

  • Bruce  (06.05.20 13:04:18) 
@nundu
@bruce

şarkı beğenmek o beğenilen şarkının takip edilen sanatçının altında listelenmesini sağlar. o yüzden önemlidir, her beğendiğiniz sanatçıya ayrı liste yapmak gerekiyor şarkı beğenmeyi kullanmazsanız. ya da sanatçının alakalı alakasız tüm şarkılarını listeleyip aradığınızı bulacaksınız her seferinde. yoksa 5000 tane şarkının yer aldığı karmakarışık bir "liked songs" listesi tabii ki anlamsız.

prntscr.com
  • savidan  (06.05.20 19:41:20 ~ 19:42:30) 
@savidan, kesinlikle haklısın.


  • foxmulder  (06.06.20 21:04:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.