[]

nefes alırken göğüs batması

2 aydır evde yalnız yaşıyorum. dışarıdan kimse ile temasım yok.dışarı 2 kere çıktım bu süreçte o da market içindi. tam 2 hafta önce ağır fitnessa başladım evde. hergün 5 saat boyunca kardiyo ağırlık ile vücudu baya meşgul ettim. bunlarla birlikte ilk defa protein tozu+ arjinin kullandım fakaat tam 5 gündür her nefes alışverişimde göğsüm batıyor içeride birşeyler yanıyor ağırlık gibi bişey var ve tam derin nefes alamıyorum iştahsızlık da başladı. 5 gündür toz alımını ve sporu bıraktım. bunların dışında bir problemim yok. sürekli ateşimi ölçüyorum 35 -36 arası gidip geliyor.
hastaneye acile gidebilirim ama covid değilsem bile kapma endişem var. bugün yarın geçer dedim 5 gün oldu yarına kadar geçmezse haydarpaşa numune acile atıcam kendimi.belki de üşüttüm bilmiyorum sorum ise şu bu şikayetler ile gittiğimde covid testi yapılıyor mu?
1 ay öncesine kadar zerre şikayeti problemi olmayan ben şimdilerde ise kendi kendimi mundar etmekten korkuyorum. sizinle paylaşmak istedim yaş30 .


 
abi her gün 5 saat boyunca spor ne demek ya. yanlış mı anladım? bi gün içinde mi 5 saat spor yapıyosun?


  • asilyis  (05.05.20 11:46:30) 
@asilyis evet hergün kesintisiz 5'er saat spor yaptım. toplamda 7 gün


  • ios  (05.05.20 11:50:44) 
hocam hakkaten 5 saat spor ne demek yahu. bence bu saatten sonra vücudunuzu pek yormamaya çalışın. sağlıklı şeyler tüketip azar azar yemek yiyin. fazla yemek yemek rahatsızlığınızı artırabilir. sigara içiyorsanız azaltmanız ya da ara vermeniz sizi dinlendirebilir.


  • heavy smoker  (05.05.20 12:12:06) 
Dostum ben 1 pozitif + 2 negatif sonucuyla atlattım, bir çok doktorla kovit hakkında sohbet etme fırsatım oldu. Bu hastalıkta özellikle sol göğüse iğne batar gibi ağrılar giriyor, sırt ağrılarının ve eklem ağrılarının aşırı derecede fazla olması beklenir. Şahsi görüşüm bahsettiğin şikayet covid ile alakalı değil fakat kimse %100 bir şey söylemez. Konu takibini sıcak tut. Bahsettiğin şikayetin üzerine ateş, öksürük, koku tat kaybı ve eklem ağrıları eklenirse doktoru gündeme getirirsin.


  • kanlakarisikyagmur  (05.05.20 12:56:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.