[]

salgında kıl dönmesi ameliyatı

her gün yeni bir problem yaşamaktayız ailecek diyeyim. her şeyi gelip yazmadığım için 2020nin ne kadar zorlayıcı olduğundan sadece bahsedip geçeceğim.

erkek arkadaşım 2011 yılında da kıl dönmesi ameliyatı geçirmişti, birkaç gün önce "ya yine mi kıl dönmesi oldum ben yavaştan acıyor sanki" demesiyle başlayan süreç bugün doktorun "nüks etmiş, ameliyat gerekir" demesiyle son buldu. sevk yazmış bir devlet hastanesine. şimdi ameliyatın kendisini geçtim salgın varken bu iş nasıl olmalı sizce?

ben özelin daha güvenli olacağını savunuyorum ama bilmiyorum tabii ki. 40 küsür gündür evdeyim, dışarısı nasıl, hastaneler nasıl hiçbir fikrim yok. ameliyat ertelenirse daha kötü oluyor biliyorum. devlet hastanesinin de "acil değil bu şimdi yapamayız bb" deme ihtimali de var. ne yapsak nasıl ilerlesek bilemedik. tam da nikah arefesi denk geldi. her türlü fikir ve öneriye açığız.

 
özele gitme şansınız varsa, istanbuldaysınız nihat bengisu hocaya gidin.

www.nihatbengisu.com

birincisi telefonla bilgi alın.

ikincisi hastane değil muayahane.

üçüncüsü de gittiğiniz gibi ameliyat yapabiliyor.

yani git gel randevu al falan devlet hastanesi, üniversite hastanesi özele gitmeye durumu olmayan insanlar için.

özele gitme şansınız varsa zaten, nihat hoca'dan iyisini bulamazsınız.

enfeksiyon riski de düşer. ikincisi içiniz de rahat olur.
  • hem şişko hem deli  (05.05.20 11:00:16) 
ameliyatları 3 şekilde sınıflıyor bilim kurulu.

acil ameliyatlar, yarı acil ameliyatlar ve acil olmayan ameliyatlar diye.

şu an sadece acil ameliyatlar yapılıyor.

yakında yarı acil olanlara başlayacaklarmış, mesela kanser, fıtık, sizinki gibi kıl dönmesi vb.

şimdi insanlar aylardır hastaneye gidemiyor, sağlık sorunlarını erteliyolar. bunlar serbest bırakıldığı an devlet ve üniversite hastaneleri felç olacaktır yoğunluktan.

zaten düşün bak aylardır randevusu olup, ameliyat günü tarihi belirlenmiş, her türlü testi, bürokratik işlemi tamamlanmış hastaların bile ameliyatları durduruldu. onlar bile başlı başına yeter.
  • hem şişko hem deli  (05.05.20 11:01:51 ~ 11:02:44) 
Nihat Bengisu corona viruse yakalandi eger ameliyatlara devam ediyorsa mutlaka kendisine ugrayin...

Muhtesem bir doktor kendisi.
  • Boris  (05.05.20 23:46:25) 
nihat bengisu ile ilgili benim akrabalarımdan da MÜTHİŞ İNANILMAZ BİRİSİ diye geribildirimler aldım. böyle bir dert olunca ne çok kıl dönmesi mağduru varmış görmüş olduk :D fakat kendisi coronavirüs'e yakalanmış, zaten şu an devlete gitmemesinin sebebi buyken şahsi fikrim çok yakın bir zamanda corona'ya yakalanmış birisine gitmenin de son derece riskli olması yönünde.


  • dedi ayca  (06.05.20 12:20:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.