[]

ücretsiz izin

Selam, dün ücretsiz izine çıkartıldığım bildirildi. Bununla birlikte süreç bittiğinde kıdem tazminatımın verilip işten çıkartılacağım da söylendi. istifa hakkımın saklı olduğunu, devam edip etmeme kararımın bana ait olduğunu söylediler. şimdi soru çok saçma gelebilir ama bu süreçte çalışıyor muyuz, bunu merak ediyorum? ikincisi de, ihbar süresi için, işten çıkartılmadan önce bir ay boyunca tekrar işe başlatılacağımdan bahsettiler ama yanlış mı anladım emin değilim. süreçle ilgili bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim, sağlıklı günler.




 
oncelikle gecmis olsun.

ihbar suren olacak, bunu kullanman icin ise cagiracaklardir. ucretsiz izin bildigim kadariyla ihbar suresinden sayilmiyor.

ucretsiz izinde adi ustunde calismaman lazim, para vermiyorlar sonucta.
  • fakyoras  (05.05.20 10:41:11 ~ 10:41:53) 
Geçmiş olsun, umarım daha hayırlısı olur.

Ücretli ya da ücretsiz izinde olma durumu, çalışma sürenize etki etmez.

İş başı yaptığınızdan andan itibaren size yazılı olarak durumu bildirmesi gerekir işverenin, tarih de bildirilen kağıtta yazar.
  • aynabugusu  (05.05.20 11:12:14) 
gecmis olsun.

kisaca ucretsiz izne ayriliyorsunuz. hala calisiyor gorunuyorsunuz.

sonra yasak bitince sizin isten cikisinizi veriyorlar. ihbar ve kidem varsa odenecegi icin ihbar sureniz kadar calismanizi istiyorlar.

bu ihbar suresi icinde gunluk 2 saat is arama izniniz olacak donunce onu konusursunuz. boyle cingenelik yapana 2 saatleri birlestirelim 1 hafta gelmeyeyim denebilir.
  • ozdek  (05.05.20 11:36:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.