[]

evden calisan sirketler

tahmini ne zaman ofislere donmeye baslarlar?




 
Donenler oldu-6,5 hafta sonra


  • sunriseee  (04.05.20 21:40:08) 
bayram sonrası çarşamba dönüyoruz dedik biz bugün.


  • benaslinda  (04.05.20 22:23:00) 
bizim sirket bi tarih belirlemedi. ama donsen bi dert donmesen bi dert

evde calismak cok rezalet ve verimsiz. ama evde daha rahatmisim gibi geliyor bazen

tekrar ise donecegiz duygusu bana rahatsizlik veriyor. halbuki gayet severek gidiyordum isime
  • foster  (04.05.20 22:48:27) 
Bayram sonrasi demistik 2 ay once. Muhtemelen de oyle olacak.


  • brkylmz  (04.05.20 23:22:00) 
Yurtdışı firmasındayım, daha TR'de bir şey yokken bize büyük bir salgın hastalık geliyor evinize gidin dediler. Henüz dönüşle ilgili bir açıklama yapılmadı, global olarak olayın dinmesini bekliyorlar.


  • roket adam  (04.05.20 23:51:25) 
Hükümet tarafında iyi tablo çizilmeye devam ettikçe evden çalışan kalmayacak gibi. Biz Bugün ofise geçtik artık, sabah trafikten zor gittim


  • gazozailacatmauzmani  (05.05.20 02:48:36) 
yurtdisindayim, bize en iyi ihtimal haziran sonu, kotunun iyisi eylul, cok kotu sene sonu diyorlar senaryo olarak.


  • cooperr  (05.05.20 08:00:26) 
biz geçtiğimiz iki hafta boyunca birer gün arayla gittik -mesela atıyorum daha üst düzey çalışanlar pzt çarş cuma, alt düzey çalışıp da sorumluluğu az olanlar salı perş gibi- bu haftadan itibaren ise tam zamanlı döndük işe. ama departman departman farklılıklar var yine de. mesela satın alma ve pazarlamanın yarısı var, proje ve argenin tamamı var, gibi gibi. departmandaki eleman sayısına göre değişiyor. bir de aralıklı oturuyoruz ya da cubiclelarda oturuyoruz, her departmanın kendi yemek süresi var, falan filan.


  • pasp  (05.05.20 08:48:28 ~ 08:48:45) 
Bayramdan sonra yarı yarıya dönüşümlü çalışacağız.


  • cilekli pasta  (05.05.20 09:05:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.