[]

airpods alalım mı?

geçenlerde bir yarışmadan kulaklık kazandım sennheiser marka. 800 TL'ye sattım. Airpods alasım var üstünü ekleyip.
Araştırmaya yeni başladım ama benden önce araştıran, iki nesil arasındaki fark önemli değil eskisini al, şuradan al diyecek olanlar varsa çok süper olur.

Normalde 1300 falan verecek biri değilim kulaklığa, biraz ama hediye kulaklıktan para kalınca gaza geldim :) Beni durduralım ya da önerelim.

Not: telefonda çok konuşuyorum.

 
airpods pro al kesinlikle, mikrofon kalitesi arttı; eskisine o parayı verdiğinde "bu muymuş" diyeceksin. madem çok konuşuyorsun mikrofon kalitesi önceliğin olsun.

"gerçekten kablosuz" kulaklıklardan alma niyetin varsa o parayı vermek zorundasın bu arada. evet genel bakınca lüks gibi duruyor ama o segment içindeki çoğu kulaklığın mikrofonu cidden çok kötü. iyi bir ses gitsin istiyorsan, zırt pırt kopsun istemiyorsan airpods pro almalısın. bir apple hateboy'u olmama rağmen tws kulaklıkların tartışmasız lideri olduğunu kabul etmek zorundayım...
  • Bruce  (04.05.20 19:39:38 ~ 19:43:34) 
ses kalitesi olarak daha iyileri var ama mikrofonda performansı baya iyi. ebıl ekosistemindeyseniz zaten kesin alın.


  • bahoho  (04.05.20 19:43:15) 
Bende ikinci nesil var. Pro kullanmadım ama bunun mikrofonu o kadar iyi değil. telefonda konuştuğumda arkadaşlar sesin kötü diyo.


  • himmet dayi  (04.05.20 19:50:40) 
Airpods Pro kullanıyorum, olmazsa ölmem ama varken de gayet keyifli alet.
ANC ve şeffaf mod özelliği güzel, kullanışlı.
Mikrofon performansı benim için çok önemli değildi ama o da iyi bana göre.

İkinci nesil almadım çünkü kulakiçi olmayan kulaklıklar, kulağımdan düşüyor. Düşmese de emanet duruyormuş gibi hissediyorum.

Eğer iflah olmaz bir müzik dinleyicisiyseniz Sennheiser Momenthum'a bakın.
  • anatomik  (04.05.20 20:20:25) 
Pro kullaniyorum 2-3 hafta oldu. Ses ve konusma performansi iyi ama kopmalar, baglanti zorluklari vb yasiyorum. konusma performansi onemliyse daha iyisi yok sanirim.


  • msb  (04.05.20 21:08:33) 
@anatomik hocam airpodsun beyaz tipini ve kablosu kopmuş gibi duruşunu sevmiyorum, sennheiser momentum görünce aklım gitti, tam benlik. Ama macbook & iphone kullanıcısıyım üzer mi?


  • al-se  (04.05.20 23:27:07) 
pro al pişman olmazsın


  • nuisance  (04.05.20 23:28:38) 
ipad veya iphone sahibiyseniz dusunmeden alin. Ben sahsen 2.nesili proya tercih ederim, teknolojik olarak pro daha ustun bir model fakat ben konforunu begenmedim.


  • ozzyninpambukgotu  (05.05.20 01:40:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.