[]

hepsiburada'nın kendi mağazasının sattığı ürünlerin kargocusu kim oluyor

hepsijet için extra 14 lira istiyorlar. sürat kargo falansa hiç o topa girmeyeceğim ama nerden öğrenebiliriz hangi kargo şirket ile çalıştıklarını?




 
kendi kargo firması.

hepsijet.com hespijet diye geçiyor

edit: burada 14lira galiba ertesi gün teslim için . onun dışında da hepsijet ile geliyor diye biliyorum.
  • fezagezgini  (04.05.20 18:07:42 ~ 18:17:55) 
Hepsijet için ekstra para ödemeyin. Ertesi gün gelecek diye yazıyor 3 günde yollamıyorlar. Duyuru açacağım şimdi konuyla ilgili.

edit: duyuru açmaktan vaz geçtim. ama ertesi gün gelmesini istiyosan ekstra 5 lira öde gibi bi şeyi seçmesine rağmen 5 gündür ürün hala teslim edilmedi arkadaşa.
  • himmet dayi  (04.05.20 19:09:28 ~ 19:20:39) 
mecidiyeköy ve kadıköy de birden fazla kullandım. hatta geçen gün ertesi gün teslimatı seçmememe rağmen pazar sabah getirdiler.


  • fezagezgini  (04.05.20 19:23:45) 
İstanbul dışına, daha çok aras ve yurtiçi ile gönderiyor.


  • cursor  (04.05.20 20:41:03) 
Hepsijet le geliyor. Geçen hafta istanbul için 24 saat olmadan teslim aldım


  • Neyazayım  (04.05.20 20:49:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.