[]

Lazer Epilasyon Cihazı Tavsiyesi

Selam,

Eşime hediye olarak bir lazer epilasyon cihazı almak istiyorum.

Kullanan eden varsa bana öneride bulunabilir mi marka model olarak?

 
Öncelikle lazer epilasyon cihazı derken ucuz yollu IPL'lerden mi bahsediyorsunuz yoksa Alexandrite Lazer cihazlarından mı ? Eğer Alexandrite cihazlardan bahsediyorsanız hediye için çok pahalı olduklarını söyleyebilirim.

İkincisi yanlış anlaşılmak istemem ancak bir kadına lazer epilasyon cihazı hediye etmek ne kadar doğru bilemedim ters tepebilir yanlış anlayabilir eşiniz. Kadınlar erkeklerden farklı düşünür, eşiniz size traş makinesi hediye etse sevinir mutlu olursunuz muhtemelen ama bir erkek eşine tüy dökücü krem, epilasyon cihazı vb hediye ederse ne yani ben kıllı mıyım onu mu ima ediyorsun diyebilir :)

IPL mi yoksa Alexandrite mı onun cevabına göre ilerleyelim yoksa :)
  • solo  (04.05.20 16:05:45) 
bence eşine lazer epilasyon seansları hediye et, hem bütçen sarsılmaz hem de cidden faydalı bir hediye almış olursun. anladığım kadarıyla geri kalan bilgiyi @solo vericek senin cevabına göre , onu dinle derim.


  • Bruce  (04.05.20 16:08:22 ~ 16:09:06) 
Philips lumea vardı bende. Modelini unuttum ama çok bir farkı yok. İşe yaramıyor diyemem ama tam anlamıyla yariyor da diyemem. Çok uzun süre kullanmak gerek ve insanın bir bacagina yapması bile çok uzun sürüyor, asla bitiremedim ben mesela. Kollarımda filan işe yaradı ama 1000 TL'ye almıştım, o paraya lazer merkezinde ohooooo neler yaparlardı. O yüzden lazer merkezinde paket hediye etmek +1

@solo'ya katılmıyorum. Eşim hediye etse gayet hoşuma gider beni de dertten kurtarmış olur. Hatta kaliteli bir epilasyon cihazı alsa da bozulmam mesela. Eşler arasında böyle bir samimiyet vardır.
  • elorelia  (04.05.20 16:35:00) 
@solo: philips tarzı olanlara bakıyorum tabi ki :)
kendisinin araştırdığını biliyorum, aramızda da konuşmuştuk hatta, lafı geçmişti. alınacağını sanmıyorum, aramızda bu tarz şeyleri dert etmeyeli çok oldu :)

  • teritori  (04.05.20 16:36:20) 
Tamam o zaman lazer deyince Alexandrite mı düşündü acaba dedim eğer evde kullanmak için IPL düşünüyorsanız seçenek zaten fazla yok onların içerisinde de en iyi Philips Lumea, bizzat kendi elimin üzerinde test etmişliğim var iyi bir alettir ancak merkezlerdeki IPL cihazları ile kıyaslamayın onların kristali daha geniş olur haliyle tarama alanları da daha geniş @elorelia'nın da bahsettiği gibi tam bacak tarama yapmak çok uzun sürer ama eşiniz de bunu tahmin ediyordur zaten ;)

Bu arada IPL cihazlarının belli bir atış ömrü vardır onu da söylemeden geçmeyeyim.

Son olarak @Bruce'un da dediği gibi bir salonda seans hediye etmek +1, eminim eşinizin daha çok hoşuna gider yine de siz bilirsiniz
  • solo  (04.05.20 16:53:38) 
ben yillar once (6 yil sanirim) phillipsinkini almistim, ilk ciktiklari zamandi daha. ancak duzenli kullanmadim ve etkisi nasildi onu yorumlayamayacagim. neyse, gectigimiz sene ben buna tekrar baslayayim deidm elime aldim, ancak aletin sarji su anda 4-5 dk dayaniyor, bataryasi olmus. sadece bu nedenle braun'unkini alin derim, o kablolu, oldukca uzun bir kablosu var hatta yorumlardan gordugum kadari ile. daha bu sabah su vidyoyu izledim, izlemek isterseniz: www.youtube.com


  • the end of time  (04.05.20 17:14:01) 
Evli olmayanların evlilikle alakalı atıp tutmasına acayip gıcık oluyorum. Philips ipl al. Gayet iyi, başarılı. Piyasadaki epilasyon yerleri tırt,işe yarayanı cımbızla bulman lazım.


  • x571  (04.05.20 18:58:28) 
www.remingtonproducts.com

bu isin krali budur.
  • cairo  (05.05.20 09:34:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.