[]

Migros'tan online sipariş vermek

Migros Sanal marketten online sipariş verirken normal banka kartı ile ödeme yapılabiliyor mu (mevduat/ maaş hesabı)? Yakın zamanda böyle ödeme yapmış olan var mı?

Açıklamalar kısmında kredi kartı ile ödeme yapılabileceği yazıyor. Kredi kartı tek seçenek mi acaba? (Kapıda ödeme seçeneği yok).


 
Kredi kartı ile yapılabiliyor. alternatifi maalesef yok. Migros Hemen bulunduğunuz bölgede hizmet veriyorsa onlarda Migros'la aynı fiyattan hizmet veriyor.


  • murtiii  (03.05.20 22:23:04) 
Kredi kartı olmayan, yani açıkladıgım gibi bildiğimiz normal banka kartı ile online alamıyor muyuz acaba?


  • scientia dux vitae certissimus  (03.05.20 22:26:01) 
banka kartı ile alamıyorsun çünkü banka kartlarında para sen onayı verdiğin anda migrosun hesabına geçer. fazla ürün veya eksik ürün getirdiklerindeki aradaki farkı ayarlamak zor olur. kredi kartında ise 200 liralık siparişiniz için 200 liralık provizyon alınır, 205 tutarsa 205 çekilir kartınızdan 195 tutarsa da 195. o yüzden sadece kredi kartı ile çalışıyorlar.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.05.20 22:32:44) 
normal banka kartı çalışmaz.


  • sutlu nescafe  (03.05.20 22:32:56) 
Banka kartıyla işlem yapamıyorsunuz. Ama banka kartın,sanal kartıyla alışveriş yapabiliyorsunuz. Ben bu şekilde sanal kartla sıkıntısız alışveriş yapabiliyorum migrostan.


  • GoodMorningTeacher  (03.05.20 22:51:42) 
normal zamanlarda banka kartıyla online değil, ama kapıda ödeme yapabiliyoruz.

online ödeme olduğunda provizyon alması yani karttaki limiti kapatıp, ödemeyi askıda tutması gerekiyor ki, iki gram eksik, üç gram fazla gelen ürünler genel toplamı 2-3 kuruş oynattığında, onu değiştirip doğru meblağı çekebilsin.

o yüzden nakit ödeme gibi, kapıda kartla ödemeyi seçip sipariş verebilirsiniz.
fakat şu anda salgın nedeniyle teması sıfıra indirmek için kapıda ödemeyi nakit, kart fark etmeksizin kaldırdılar.
yani salgından sonra normale döndüğümüzde kapıda kartla ödeme seçeneğini seçerek sipariş verebilirsiniz, ama şu anda maalesef sadece kredi kartı.
  • blatta hiberna  (03.05.20 22:52:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.