[]

sandalet konusunda en iyi spor marka hangisi - kadın

hayır hayır antik yunan, roma tandanslı olanları aramıyorum. ya da gecen yıl çıkan o bileğe kadar uzanan çakma şeylerden de değil.

baya böle parmak arası OLMAYAN, dağ tepe tırmanabileceğim, ayağımın içinde kaymayacağı ve terlemeyeceği, yaz boyu bütünleşip üreten firmaya yatıp kalkıp dua edeceğim rahatlıkta, sağlamlıkta ve estetikte bir sandalet markası (türkiye de olmayanlarda olabilir.)

marka adı olur, lin olur, model olur. olur ha olur.

 
en iyisi mi bilmem ama merrell'in sandaletleri gayet rahattı, geçen yaz almıştım, bileğe kadar suda bile dolaşmak durumunda kaldım, hala sağlamlar.


  • elenika  (30.04.10 17:04:41) 
columbia


  • miss antartika  (30.04.10 18:20:31) 
birkenstock


  • hsyn  (30.04.10 18:44:38) 
merrel çok güzel, çok rahat lakin ayakkabı sıfırken bile ahır gibi kokuyor. hatta daha geçen gün gördüm mağaza bile kokuyordu. jack wolfskin bakın ya da yurt dışında tanıdık varsa teva getirsin. (hatta getirmişken bana da getirsin)


  • kahvegibi  (30.04.10 18:46:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.