[]

Yavru kedileri ne zaman sevebilirim :)

Benim fıstık doğum yaptı 9-10 gün önce. İki üç günden beri hafif hafif okşuyorum kafalarını falan. Benimki çok yumuşak huylu, doğum anından itibaren hep yanımda olmak istedi. Yavruların olduğu kutu ile aynı odadayım çoğunlukla, kıskanma vs hiç yaşanmadı. Eldivenle yavruların başka memeyi emmelerini sağlamak için elime almam gerekti hiç kızmadı bu durumlarda. Kısacası iyi anlaşıyoruz bizim kedi ile :) minnak yavruları ufaktan ufaktan değil de ciddi ciddi sevmemek için zor tutuyorum kendimi. Ne kadar daha bekleyeyim elime alıp sevmek için?




 
patisini yediklerim <3
3 haftalıkken fln o büyüklüğe geliyorlar sanırım. benimkilerin yavşak olanı 3 haftalıkken kucaktan kucağa gezmeye başlamıştı.

  • pati  (03.05.20 13:39:29) 
iyi dayanmışsınız ben olsam çoktan yemiştim onları.
bence de ufak ufak hareketlendikleri zaman sevin. kedinize de çok özendim bizimki biraz hırçın daha doğrusu 7 aylık olduğu için ergen hareketleri var biraz :D

  • matilda  (03.05.20 14:49:50) 
Bizimki tam bir hanımefendi hocam :) iki yaşına yaklaşıyor ondandır belki de


  • Fusha  (03.05.20 14:56:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.