[]

Karantinada öğrenmelik enstrüman

Duyurunun sevgili Mozartları, Balık Ayhanları;

Hazır evlerde boş zamanımız var, ne zamandır istediğim gibi bir enstrümanı öğrenip hayatıma sokmak istiyorum.

-35 yaştan sonra öğrenmesi çok zor olmasın. Bir öğrenince de ömrümün sonuna kadar keyifle tıngırdatacağım bişi olsun.
-Komşuları minimum seviyede rahatsız etsin bu öğrenme sürecinde.
-Müzik geçmişim Helvacıoğlu flüt, biraz org ve üniversitede bir yıl keman eğitiminden ibaret.

-Aslında üflemeli çalgılar hep aklımdaydı, yan flüt, saksafon gibi. Ama herkesin 7/24 evde olduğu durumda çok mu rahatsız eder bilemedim. Bir de bunları evde öğrenmek mümkün müdür?
-Ukulele tıntın tatlı olur diye düşündüm, bayaa video da var öğrenmelik. Ukuleleye yürüyeyim mi?
-Ne bileyim böyle banjo gibi, akordeon gibi, santur gibi ilginçli olsa öğrenebilir miyim?
- Keman ya da orgdan devam etmiyim, yeni bişi olsun diyorum ama son ihtimal bunlar yine tabii..

Şu koronadan yanımıza bi kar kalsın di mi :)

 
yani org gecmisiniz de oldugundan dolayi, ister sifir ister ikinci el bir dijital piyanoyu dilerseniz ses kisarak, dilerseniz kulaklikla yuksek sesle, istediginiz saatte calisabilirsiniz.

saydiginiz tum enstrumanlar bir sekilde insanlari rahatsiz edebilir.

ha şu var ki, ukulele çok büyük sesler cikartan bir enstrüman degil. üstelik piyanoya gore daha ucuz ve tasinabilir bir sey.

gonlunuzden hangisi geciyorsa ona baslamalisiniz bence ama bu iki secenek guzel duruyor.
  • la traviata  (03.05.20 13:37:53) 
saksafon için susturucular var ne kadar işe yarar bilmiyorum ama ben gece 4 e kadar trompet çalabiliyorum. Öğrenim kolaylığı açısından ukulele derim ben de.


  • guitarissimo  (03.05.20 16:44:15) 
çok teşekkürler fikirler için. öyleyse oy birliğiyle ukuleleye başlıyorum, güç benimle olsun :)

artık evde kalınan sürenin uzunluğuna bağlı olarak dijital piyanoyu da ekleyebilirim yanına, dediğiniz gibi kulaklık iyi çözüm olur.
  • su olsam ates olsam  (04.05.20 13:14:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.