[]

apartmanda covidli hasta

tespit edilince apartmandaki diğer kişilerin haberi oluyor mu?




 
Resmi bir bilgilendirme olmuyor.

Edit: Ben ve eşim yakalandık. Bu süreçte apartmana herhangi bir bilgilendirme olmadı.
  • nhtzmc  (03.05.20 13:04:32 ~ 21:13:13) 
edirnede komple apartmanı karantinaya alıyolar. girip çıkamıyorsun.

valililk ya da il sağlık müdürlüğüne bağlı bir uygulama olabilir ama bağcılarda bir apartmanın karantinaya alındığını görmüştüm haberlerde.
  • hem şişko hem deli  (03.05.20 14:19:58) 
kimi yerde komple apartmanı karantinaya almışlar, kimi yerde de bir hareket olmamış


  • gazozailacatmauzmani  (03.05.20 14:42:49) 
Pozitif vakaya semptomlardan itibaren geçmiş 7 gün içinde temas ettiği insanların isimleri soruluyor (bir çok hastane doğru bilgi vermesine dair kağıt imzalatıyor). Bu isimlerden arasında komşulardan kimse yoksa haliyle apartmanda kimsenin haberi olmuyor. İş yerlerinde bu durum farklı, çalışma alanı ortak olduğu için genel bilgi veriliyor. Bu arada hasta hakları kavramını da unutmamak lazım, kişi komşularından biriyle temas kurmadığı halde hastane veya halk sağlık tarafından komşulara bilgi verilmesi suç unsuru sayılır diye düşünüyorum.


  • kanlakarisikyagmur  (03.05.20 16:05:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.