[]

tuvalet kağıdı nereye atılmalı?

Sözlükte gördüm. Çoğunluk tuvalete demiş. Bizim evde tuvalete atılmaz. Bazı evlerde de tuvalete atıyorsun gitmiyor, sana doğru geliyor. İnsan mahçup oluyor. Böyle bir sorun olmasa tuvalete gitmesi mantıklı tabii. Siz evinizde ne yapıyorsunuz?




 
Tuvalete.


  • kisa  (03.05.20 12:15:15) 
tuvalete.


  • theseachange  (03.05.20 12:18:16) 
Tuvalet kağıdı normalde klozetteki suda eriyecek şekilde üretiliyor, seni tenzih ederim ama kimisi bi rulonun yarısını tek seferde kullandığı için ya da tesisatı yetersiz kaldığı için problem yaşayabiliyor, ben klozete atıyorum, temizlik yaptığım bi kağıt parçasını evde tutmak bana çok mantıklı gelmiyor.


  • angelus  (03.05.20 12:20:43) 
kağıda bağlı. kaliteli alıyorum 4 kat, kumaş gibi, erimiyor, biraz rulo yapıp kullanınca iyice öbek gibi kalıyor. kalitesiz alıyorum, elimde eriyor ama kullanışsız. o yüzden çözümü orta kalite almakta buldum. az dandik, iyi eriyen.


  • sttc  (03.05.20 12:30:21 ~ 12:30:27) 
Tuvalette içi poşetli çöp sepeti olur. Oraya atılır. Oradan da sokaktaki çöp kutusuna. Yabancı evlerde ise mümkün olduğunca az kağıt kullanılıp tuvalate atılmak zorunda kalınsa bile üstüne bol ve tazyikli su dökülmeli gitmesi için.
Gitmezse o mahcubiyet tuvalette çöp sepeti bulundurmayan ev sanibine aittir . Samimi olduğum yerlerde bunu uygun şekilde belirtirim.

  • Erva  (03.05.20 12:39:13) 
Dandik sifon ve tesisatlarda sorun olabilir belki ama ben kendi evimde tuvalete atıyorum; ne tıkandı ne de kağıt yok olmadı.


  • Bruce  (03.05.20 12:45:45) 
bizde de klozete atiliyor. banyoda cop kovasi da var ama ona kulak pamugu, yuz temizleme mendili, el kuruladiktan sonra kagit havlu, tararken dokulen saclar filan atiliyor. tuvalete iliskin gayet pis bir seyin (ustelik islak halde) posetli bile olsa kutu icinde beklemesi bana igrenc geliyor.


  • in vino veritas  (03.05.20 13:00:22) 
Tuvalete.....
Cope atmak nedir ya? Nasil bir mikrop ortami var orada hayal bile edemedim. Koku kismina hic girmiyorum..

  • nax  (03.05.20 14:18:31) 
Klozete atarım. İşyerinde de klozete atarım. Hiç bu sebeple klozet tıkamadım. Olur da bir gün bu sebeple sorun yaşarsam komple o tesisatı değiştiririm.


  • wish i could find a way to disappear  (03.05.20 14:33:16) 
tuvalete, ömrüm boyunca tuvalete attım hiç tıkanma problemi yaşamadım


  • kedi kovalayan astronot  (03.05.20 14:35:39) 
siz yine de eski binalarda wc ye atmayın.


  • jamswety  (03.05.20 14:56:12) 
biz tuvalete atmıyoruz, hayatımda hiç tuvalete atmadım. tuvaletteki çöp kutusuna atarım, o çöp de her gün konteynera gider. tıkanmasından korkuyorum tesisatın falan. annemlerin oturduğu apartmanda birinin attığı tuvalet kağıdı yüzünden tesisat tıkanmıştı 5-6 bin lira para toplandı falan.
koku diyenler acaba tuvalet kağıdını kurulama amaçlı kullanmıyor mu diye merak ettim.
biz sık sık konteynera attığımız için koku olmuyor ama kurulama amaçlı kullanılan tuvalet kağıdı da öyle buram buram kokmaz bence.
not: burnum bozuk.
  • matilda  (03.05.20 16:10:28 ~ 16:11:57) 
yunanistan'da yasiyorum. burada tuvalete atmayin!!!111 yazilari var her kafede. yani sen at cope kokusunu biz cekicez dediklerine gore bildikleri bir sey var.

ben bir kismini tuvalete bir kismini cope atiyorum. koku filan yok, kapak da yok cop kutusunda, merak ediyosaniz
  • supergirl  (03.05.20 19:35:53) 
Tuvalet kağıtları suda eriyecek şekilde üretilir +1

Tesisatlar da çok rahat şekilde bunu bertaraf edeek şekilde olur merak etmeyin.

Tuvalet kağıdı tesisatı tıkamaz. Ama ıslak mendil, kolonyalı mendil, hatta kadın pedi atan sığırlar var.

Binde bir böyle bir sığırın attığı malzeme tesisatı tıkayınca gözler hemen tuvalet kağıdına çevrilir.
  • John Bloor  (04.05.20 10:45:54) 
başkasının evindeysem veya dışarda bir yerdeysem tuvalete. kendi evimdeysem çöpe.


  • yedek  (04.05.20 11:54:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.