[]

derin dondurucu almak

Selamlar,

nofrost bir buzdolabım var. dondurucu bölmesini et ve ekmek için kullanıyorum. yeni yeni domates püresi, yeşil biber, soğan gibi sebzeleri de saklayabileceğimi öğreniyorum. heves ettim, yazın bunlardan çokça alıp kışa hazırlık yapayım diyorum. ama yer sıkıntısı problemim olacak. şu an sadece bu saydıklarımı 4-5 yemeklik saklayabilirim. bu yüzden bir derin dondurucu alsam mı diye düşünüyorum.

almamak için nedenlerim: 2000 civarı olmaları, aylık ilave elk. tüketimi, bir de tek yaşayan bekar erkek olarak zaten öyle bu işin uzmanı ablalar gibi aletin hakkını vererek kullanamayacak olmam. alma diye tarafım buzdolabının bölümünü sıkış tepiş kullan işte ne lüzum var diyor.

kullanan arkadaşlar bu durumdaki birine ne önerirler?

 
ikinci el al. niye hakkını vererek kullanamayasın ki? Doğranmış soğan, domates rendesi gibi yemek yapmak için gerekli şeylerin hep elinin altında hazır olması büyük rahatlık. ne bileyim fazla miktarda nohut, fasulye fln haşlarsın, veya köfte yaparsın, birer pişirimlik bölüp buzluğa atarsın, her an hızlıca yemeğe çevrilmeye hazır dururlar. ayrıca pişmiş hazır yemek de koyabilirsin, bir önceki geceden çıkarıp buzdolabında buzunu çözdükten sonra hazır akşam yemeği olur ısıtır yersin. marketten aldığın dondurulmuş ürünleri de koyacağın bol bol yerin olur hem. bence al. çok faydalı bir şey. hakkını verirsin.

yalnız yaşıyorum, geçen sene ikinci el aldım, şu an tıklım tıklım dolu. elektrik faturama yansıyan çok bir fark da olmadı.
  • pati  (03.05.20 10:38:10) 
Büyük bir şey istersen buzdolabı gibi ve raflı gibi olanlardan al. A++ olanlar buzdolabından daha az yakıyor. En azından bizdeki öyle. Ucuz bir şey ararsan a101,bim kataloglarından kovala


  • westblack  (03.05.20 11:56:22) 
ben öğrenci iken kullandım. aslında kurutma makinesi gibi kıymeti bilinmeyen şeylerden biri. yaşam kalitemi ve ev düzenimi çok olumlu etkilemişti. bir kere ayda 1 yemek hazırlama günü yapıyordum, çorbasıdır, sebzesidir, etidir, hatta sabahları yaptığım tostu bile pişirme kağıdına, sonra da buzdolabı poşetine koyup dondurmuştum, sabahları yüzümü yıkarken dondurucudan çıkardığım tost da tost makinesinde pişiyor olurdu. Özetle sağlıklı beslenmemi sağlamıştı, eskiden yemek yapmaya üşendiğimde bir hamburger söylerdim, derin dondurucu olunca buzluktaki köfteyi mikrodalgaya atıp çözüp 5 dakikada pişirip ekmek arası yapıyordum. Aylık et tüketimi bana kattıkları yanında hiç bir şeydi ki benimki 10 senelik falandı, yeni nesil a++++ bilmem kaç çok daha makul tüketecektir. Ben de taksitlerim bitince bir tane almayı düşünüyorum açıkçası, en güzeli de bimden a101'den kovalamak, almaya niyetin de varsa kurban bayramı yakın zaten, kampanya vesaire olabilir.


  • denizgonen  (03.05.20 13:08:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.