[]

hayata kaç kere sıfırdan başladınız?

virüs dolayısıyla zor zamanlar geçiriyoruz şüphesiz ancak hayatımda yaşanan son gelişmeler ışığında moralim alt üst... hiçbir şey yapmak istemiyorum. son gelişmeyle birlikte bütün planlarım alt üst oldu.

kaç kere sıfırdan başlanır ki hayata?


 
sıfırdan başlayacak raddeye geldiysen sıfırdan başla kaybedecek bir şeyin yok.


  • kelepir  (02.05.20 22:47:17) 
bir daha hic bir sey eskisi gibi olmayacak, simdi ne yapicam ben, giden gelmeyecekki...
sorularinin hepsinden sonra tekrar baslanir, sifirdan baslamak hayatin her doneminde her zaman olur..
ama nasil? deme, olur, mutlaka olur..
senin ölümün ya da pes etmen disinda sifirdan bir'e bir yol bir cizgi vardir, sadecd bazen bulman zaman alir, sansin ya da azmin/zekan varsa biraz daha hizli bulursun sadece, " simdi bana kaybolan yillarimi verseler" sarkisini soylemene gerek kalmaz sadece..
  • alttaraf  (02.05.20 22:53:50) 
Bir sürü kez başlanır tabi ki. 3-4 senede bir sıfırlamayı huy edinmiş biri olarak düşüncemse insanı ileri gitmekten alıkoyan bisey ve çok yorucu. Ama yine de kötü durumlardan en iyi kaçış.


  • kedili bisiler  (02.05.20 23:24:18) 
İki kez eksiden başladım, bi yığın borçla.


  • antihero  (03.05.20 00:11:46) 
bir kere başladım şimdilik gidiyor bir yerlere zaten amacım kontrolü gevşetip anın tadını çıkartmaktı. zaman zaman kayboluyorum ama yine tutunuyorum. yalnız o nasıl başlık kör oldum.


  • guitarissimo  (03.05.20 02:54:37) 
hiçbir zaman sıfırdan başlamazsın. bağlantıların, tecrübelerin ile bir adım daha ileriden başlarsın.

maddi olarak sürekli sıfırdan başlıyorsan bu patternde neyin yanlış olduğunu bulmak gerek. ama sıfırdan başlanıyor hem de daha büyük bir hırsla ve toparlanıyor herşey.
  • orpheus  (03.05.20 03:16:03) 
1 kere basladim. 2 valizle gittigin kimseyi tanimadigin bir ulkede sudan cikmis balik gibi oluyorsun. baska bir ulkeye de gitme sansim var ama her seye yeniden baslama hissi yuzunden gitmiyorum.


  • baldur2  (03.05.20 03:33:51) 
2 sanırım. ikisinde de çantamı alıp kimseyi tanımadığım başka bir ülkeye gittim. önce bir otelde kaldım sonra ev buldum iş buldum arkadaş buldum sevgililerim oldu...

bu dünyadaki en güzel şey hayata yeniden sıfırdan başlamak bence. insana yaşadığını ve ne kadar güçlü olduğunu hissettiriyor.
  • bohr atom modeli  (03.05.20 12:06:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.