[]

Eşinizin/nişanlınızın/sevgilinizin annesini

Ne sıklıkla arıyorsunuz? Ben nişanlımın annesini yaklaşık bir aydır aramadım bana gücenmiş galiba. Spesifik bir konu olmadıkça arayıp havadan sudan muhabbet edemiyorum, yanlış mı yapıyorum acaba?




 
iki haftada bir biz ariyoruz esimle 2 haftada bir de o ariyor hemen hemen her hafta ya da 10 gunde bir gibi konusuyoruz. oyle cok sık arama aliskanligim yoktur benim de aslinda ama analdigim kadariyla bekliyorlar genelde aileler aranmayi, ariyoruz biz de o yuzden. tek konusmakta rahatsiz oluyorsan nisanlinla birlikteyken arayin daha az gerilirsin.


  • in vino veritas  (02.05.20 21:35:58) 
Siz kadin kisiyseniz - kayinvalidenizle seviyeli bir iliski elzem olmali. Sonra her bi boka karisir hayatinizin icine etmeye calisir oglunu birakmak istemedigi icin. Evli erkegim. Esim aramiyor, 2 haftada bir gidiyoruz sadece, ben de ozel gunlerse ariyorum arada ankaraya gidiyoruz senede 1 2 onlar geliyo falan. Bu sekilde sorun yasamiyoruz -)


  • kveldulv  (02.05.20 22:25:03) 
Kayinvalideniz iyi bir insan olabilir ama bu kaynananiz oldugu gerxegini degistiemez -)


  • kveldulv  (02.05.20 22:26:04) 
o benimkini aramadığı için aramıyorum. bence arayıp alıştırma. sene olmuş 2020 alınmak nedir ya. dini yönü kuvvetliyse her cuma, cumanız mübarek olsun diye ara.


  • mikahakkinen  (02.05.20 22:49:41) 
nişanlılık durumunda bence bi miktar aranması gerekiyor sevgililikte aranmayabilir. ama 2 haftada bir aransa güzel olur


  • buiret  (02.05.20 22:57:49) 
Benim kayınvalidem haftada bir bize yemek vs gönderdiği için teşekkür etmeye arıyorum zaten. Bazen uzun süre aramamissam yine bir ariyorum. Aramız iyidir yani üst üste konuştuğumuz günler de olur. Plan programa baglayamazsin ya, aranızdaki ilişki ile alakalı biraz.

Ama eşim benim anne babami hiç aramadi mesela bu zamana kadar. Eniştem bayramlarda filan arar. Ama ailem hiç aramiyolar demez yani. Nihayetinde onları aramak görevi asıl cocuklari kimse onlardadir.

Nişanliyken de araşiyorduk çok sık olmasa da. Zaten o dönem de evlerine çok gidiyordum, aramız iyiydi.

Sevgili iken telefonlarımız birbirimizde yoktu. Zaten o dönemde gerek yok hiçbir ilişki için bence.

Hiç aramamak yanlış bence.
  • elorelia  (02.05.20 23:05:37) 
evliyim. kayınvalidemi bayramdan bayrama ararım. ama genel olarak telefonla arama yapmayı sevmeyen biriyim.


  • giovanne  (02.05.20 23:07:02) 
Oha bunca virus mirus olayi ustune bir aydir aramadin demek. Katlin vaciptir:) Kusura bakma.


  • speedy  (02.05.20 23:11:35) 
ben hiç aramıyorum, sıfır. anca özel günlerde o da eşimin telefonuyla arayıp hoparlörü açıyoruz. ben çok çekiniyorum kendisinden o yüzden aramak falan istemiyorum hiç hatta eskiden önemli bişey için arayamazdım bile. evlendikten sonra bile hala siz diyordum sonradan sen demeye başladım.


  • matilda  (03.05.20 01:05:14) 
burada anne kişisi ben olsam çocuğumun sevgilisinin vs beni aramasını istemem. ne gerek var? ne konusacagim benden kac yas kucuk insanla telefonda? ayda yılda bir gelirler beraber, görüşür sohbet ederiz.


  • batlegolas  (03.05.20 06:44:11) 
2 haftada bir arasanız iyi olur, bir ay fazla bence nişanlı için.


  • firez  (06.05.20 23:46:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.