[]

Duyurusuna Gelen Cevapla Hayati Degisen Oldu mu?

Ulan biri bana soyle bir cevap yazmisti, hayatim kismen de olsa degisti dediginiz bir cevap yazildi mi?




 
Olmadı. Ama sorduğum soruyu okuyup anlamadan tamamen başka şeylere cevap veren çok oldu :) Kendileri sorup cevapladı yani :D


  • superfluid  (02.05.20 20:57:27) 
Oldu. Bir gönül işi soruma birisi "of çok varoşsun ya sen" demişti. Sonra yazdım ben aklıma onu, bilendim bilendim ona. Aha şimdi o bi koltukta yatıyo ben bi koltukta.


  • kablelvuku  (02.05.20 21:09:29) 
Çok zaman geçti, çok boktan bir günümde çok sıkıldım diye duyuru açtım, sonra sildim tabi. Ona istinaden birisi bir cevap yazdı, o geceyi atlatmami sağladı. Çok şey borçluyum kendisine.


  • kisa  (02.05.20 21:11:44) 
hayatım değişmedi ama biraz önce eski sevgilimin netflix aile hesabına ortak olmaya devam etmekten kurtuldum :)


  • pati  (02.05.20 22:01:27) 
6 ay kadar once skntli bir gonul meselem oldu, yazdim cizdim buralarda, sagolsun bazilari ciddiye aldi, deger verdi, ozelden epey yazdik cizdik dertlendik, dertlestik..
"insan insanin zehrini" alir derler, cok dogrudur,kimi zehrimi aldi, kimi bakis acisi verdi..
hayat degistirmesede bakis degistiren oluyor yani, az sey degildir zor zamanlarda..
okuyan varsa kendilerine selam ederim burdan:)
  • alttaraf  (02.05.20 22:03:33) 
Olmadı.


  • ruhen hastayim ben  (02.05.20 22:55:32) 
şimdi hatırlamıyorum ama illaki olmuştur. doğrudan olmasa da dolaylı olmuştur.

birçok duyuru ve cevap ufkumu genişletti, farklı bakış açıları kazanmamı sağladı, teknik bilgi kattı. bunu sadece kendi duyurularım ve gelen cevaplar için değil, bütün site için söylüyorum.
  • tabudeviren  (02.05.20 23:11:24) 
Oldu.

İşsiz olduğum zaman çok sıkılıp bir duyuru açmıştım, o cevaplar sayesinde bambaşka bir bakış açısı geliştirdim.

Ama hala issizim eheh
  • Sakinolmamlazim  (03.05.20 00:00:10) 
Olmadi ya. Muhtesem bi hayatim yok da ustekiler alinmasin ama o kadar da yikik bi hayatim yok.


  • hindistan cevizi  (03.05.20 01:57:59) 
buradan aldığım bir cevapla hayatımı değiştirecek kadar kendimle ilgili dışarıdan gelen yorumlara açık biri değilim ama perspektif katan, başka açılardan bakmamı sağlayan cevap çok oldu. ama benim yazdığım bir cevap birinin hayatını olumlu manada değiştirsin isterdim.


  • Bruce  (03.05.20 02:00:41) 
millet buradan evlenmiş. ben buluşkada görüp aşık olduğum kadını buldum, azıcık konuştuk en sonunda ben buyum diyerek instagram profilimi attım ve konuşma kesildi. onu bulabilmiş olmanın gazıyla galiba oluyor dedim olamadı.


  • guitarissimo  (03.05.20 03:00:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.