[]

kindle e -reader alan var mı ?

iphonedan ne farkı var ? Buna para verilir mi ?




 
verilir. iphone ışığı karanlıkta gözünü yorar bunda kağıt hissini yaşıyorsun.


  • mythralioz  (02.05.20 17:29:40) 
var.

biri elma diğeri armut. (karıştırmayalım o yüzden.)

e-ink teknolojisini guugıllayın..

kitap okuma alışkanlığı olan biriyseniz (özellikle yabancı dilde kitap), alınır.

düzenli kitap okumuyorsanız, size uygun değil. boşa yatırım olur.
  • AlsterWasser  (02.05.20 17:30:21 ~ 17:32:05) 
Eğer düzenli kitap okunuyorsa verilir, net! Türkçe ve yabancı dilde kaynaklar ve kitaplar gerçekten çok fazla.
Tablet veya telefondaki gibi gözü yormuyor, keyif veriyor, kitap üzerine not alınabiliyor, anlık dil çevrilebiliyor vs.

  • hakmut  (02.05.20 18:08:18) 
"Bu para verilir mi?" sorusunun cevabı bazı koşullara göre değişir. Mesela ekrandan okuma sorunu olmayan, basılı kitap tercih eden, kitap okumayan, vb. insanlar için verilmez. Verecek parası olmayan kişi için de verilmez. Zira Avrupalı'nin 1 günlük yevmiyesi ile alinabilen bir aletken bizim maaşın büyük bir kısmını bırakmamız gerekir. Ama kindle'ı tabletle bile değil, iphone ile kıyaslayan biri için bence çok da elzem değil.


  • prole  (02.05.20 18:27:15) 
Benim için kesinlikle verilir. Özellikle karantinada kargolar çok sıkıntılıyken büyük avantaj. Türkiye'de her kitap e book halinde satılmıyor ancak telifi geçmiş kitaplar gutenberg, hattusa gibi sistemlerde bulunuyor.
Ayrıca pushtokindle gibi eklentilerle gördüğünüz makaleleri de kolayca kindle'a yollayıp gözünüzün ağzına sıçmadan okuyabiliyorsunuz.
iphonedan farkı iphoneun telefon olması kindle'ın kitap okuyucu olması
  • eatpraylaw  (02.05.20 18:42:01) 
Evet kullanıyorum, yukarıda yazıldığı gibi telefonla okumakla kıyaslanmayacak birşey. Ben amazondan 3 aylık sınırsız kindle üyeliği de almıştım, çok fazla her alanla ilgili kitaba ulaşma şansım oldu.


  • astrid  (02.05.20 18:42:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.