[]

Dyson V8 Absolute 21.6 V Dikey Şarjlı Süpürge

Başlıktaki süpürgeden almak istiyorum. Halihazırda fiyatı 3000 civarı, acele etmeden anneler günü indirimini beklemeli mıyım sizce?

Son olarak kullanan var mı aranızda?


 
v6 kullanıyoruz. garanti uzatma seçeceği varsa yapın mutlaka.
biri garanti süresi bittikten sonra olmak üzere iki kere başlıkları dönmeyince garanti kapsamında yenisini yolladılar. 2 yıllık garanti süresinin son ayında batarya arızası verdi, bataryasını yenilediler. iki kedimiz var, temizliğinden memnunuz. fiyat olarak indirim olur mu bilemiyorum.

  • unalub  (02.05.20 17:00:40 ~ 17:01:16) 
Annem kullanıyor. Meraktan Bi baktım süpürülmus halıdan kum Gibi toz topladı inanamadım.


  • kisa  (02.05.20 19:50:07) 
Metroda 1.5 ay önce 2.650 lira civarına satıldı yanılmıyorsam ailemden alanalar oldu. 3 senedir takipteyiz hiç bu kadar ucuz görmemiştim. Bir aile büyüğüne teknosadan indirimde v6 aldım ocak sonunda 2000 liraya, ondan iki hafta sonra ancak 2400 lriaya alabilmişler v6yı gören bir başka tanıdığımız. Ben v8 animal olanını 2 sene önce sıkı bir indirimden 2850'ye almıştım.
Böyle bir dalgalanma var ama genelde çok düşmüyor, kupon vs. Denk getirirseniz ancak olur.
Ha metrodan alınana dyson cihaz kaydı yaptırmadı mesela. Ben istanbul bilişimden ve teknosadan aldıklarıma yaptırmıştım. Ama istanbul bilişimden uzak durun el değiştirmiş sıkıntılılar baya.
  • kullanıcıadımbuolsun  (03.05.20 16:20:19) 
Gecen V8 absolute aldim.Esimin soyledigine gore simdiye kadar kullandigi en guzel supurgeymis.Cok sik supurmesine ragmen her supurme isleminden sonra halidan cikan toza sasiriyoruz.


  • turkuaz  (03.05.20 16:30:53) 
alıyorsan v10 al. v10 modelinde pilde ve pil ömründe önemli değişim oldu. mesela aynı fark v11 için yok. o yüzden mutlaka v10 bak.


  • nuisance  (03.05.20 17:38:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.