[]

12 den sonra mesaj atan iş arkadaşı ?

Bilgisayardan bir şey göndermemi istiyor sizce ayıp değil mi?
Siz cevap verir miydiniz?



 
Samimiyete göre değişir, cevabı sizin bilmeniz lazım.


  • mesa  (02.05.20 00:15:55) 
mesa +1

ama mesaj değilde geç saatte mail gelse, uyanıksam ve gördüysem cevap verip yollarım.

ha ben iş arkadaşlarımdan kimseye acil değilse mesaj ya da mail atmam geç saatte kolay kolay o ayrı.
  • fezagezgini  (02.05.20 00:22:14) 
aynı seviye çalışan ve arkadaşsa, yetiştirmeye çalıştığı bir iş varsa samimiyetten ötürü atmış olabilir. yanıtlayıp yanıtlamamak sizin inisiyatifinizde.

sizden kademe olarak üstte patron ya da bir tık üstünüzdeki yöneticiniz bile olsa gece mesajları yanıtlamayın. yanıtlayacağınız ilk mesajdan itibaren "ben gece mesaj kabul ediyorum ve sorumluluğunu alıyorum" olarak algılanır hemen. 3 gün sonra tekrar gece mesaj atıldığında yanıtlamazsanız "sana dün mesaj attım yanıt vermedin" gibi saçmasapan bir baskı/uyarı karışımı laf işitebilirsiniz.

misal ben tüm uyarılara rağmen iş çıkışı iş telefonumu ofiste bırakıyordum. benim dışımdaki herkes gece yarıları bile rahatsız ediliyordu.özelden ararlarsa açmayacağımı da biliyorlardı.
  • elestirman  (02.05.20 00:33:03) 
ayıp olduğunu düşünüyorsan ki buraya yazdığına göre düşünüyorsan ayıp. cevap vermezdim


  • monicapp  (02.05.20 00:33:35) 
Hayır, öyle geç saatte yazan arkadaşım bile olsa cevaplamayıp sabaha bırakıyorum.


  • nihannihan  (02.05.20 00:38:50) 
tam bir andavallık örneği. empati yoksunluğu had safhada maalesef. seviyorsa konuşsun uygun bir vakitte, saygı duyarım.


  • galaksi yolcusu  (02.05.20 00:40:02) 
belliki whatsapptan yazmış.görmezden gelmek lazım


  • ShadowOfMoon  (02.05.20 00:43:01) 
şöyle ki ben de geceleyin 1-2'de whatsapptan bir şey isterim. ama yakından tanıdığım insanlardan isterim ve hemen o dakika gönder manasından ziyade, sabah uyanınca müsait olduğunda atsın diye yazarım. o saatte aklıma gelmiştir, ertesin gün unuturum vb diye atıyorum genelde.

ama hiç bir samimiyetim olmayan biri yapıyorsa sallamam ertesi gün cevaplarım. sosyal teamüller önemli.
  • KaraSakall  (02.05.20 00:48:49) 
belki de unutmadan yazayım, zaten sabah okur gönderir diye yazmıştır şimdiden, aciliyeti yoktur belki.


  • aziz dostum jack  (02.05.20 01:28:02) 
cevap vermezdim. tepki de vermezdim. hiçbieşy olmamış gibi pazartesi sabahı yanıtlardım. acilse yarın öğlene doğru. mesajı alır zaten. almazsa ve tekrarlarsa söylerim.


  • sttc  (02.05.20 01:53:56) 
Rahatsız olmuşsun ki buraya yazmışsın, bence cevap verme çünkü verirsen bunu tekrar yapmaması için bir sebep kalmayacak.


  • megalomaniac  (02.05.20 02:45:44) 
cevap verme, yüz bulmasın.


  • antihero  (02.05.20 03:45:08) 
sabah görür diye whatsappan yazılamaz.o kişinin sesi açıktır telinin ve uyandırır.ama sabah görür diye mail atılır.maille uyanan kimse yoktur herhalde.


  • ShadowOfMoon  (02.05.20 14:24:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.