[]

ses yapan üst komşuyu susturmak için?

her akşam saat 10-11 civarı odanın üstünde müzik açıp tepiniyorlar kapıcıyla ile uyarı yapıldı ama 1 gün sustular bugün geri başladılar. aram fazla iyi olmadığı için inatlaşma da yapıyor olabilirler.polise olayı bildirmeliyim sizce ilgilenirler mi?




 
Aynı durumdayım. Belediyeye şikayet durumunda çevre kanununa muhalefetten 1460 lira civarı ceza kesebildiklerini okudum bunu araştırıyorum. Desibel ölçümü yapıyorlarmış.


  • mythralioz  (01.05.20 23:10:28) 
2 tane çocuk var yukarıda sabah 7:30 da başlayıp gece 11-12 ye kadar süren bir zıplama hoplama terapisindeler sanırım. hiç durmuyolar sürekli bişeyler kırıp döküyolar ana baba onlara bağırıyo bazen onlarla koşup oynuo. çocuk diye susuyoduk geçen delirtiler. valide bizdeydi bi çıkıp söyleyi ver yaşlıyım kafam şişti de dedik. gitti konuştu 5 dk nasıl süper sessizlik sonra aynen devam.
arada gürültü dayanılmaz olunca duvara vuruyorum yukarı ses gitsin diye, adam ya da kadın da vuruyo cevap olarak.
ben yıldım. insanca söyledik olmadı, kapıcıyı yolladık olmadı, yaşlı dedik olmadı, duvara vurduk olmadı. bıraktım peşini artık.
boklarında boğulsunlar.
  • erty_ksk  (01.05.20 23:26:48) 
@uncle fyodor aynı sizin dediğiniz gibi kardeşimi ve arkadaşlarını korkutan bir komşuları olmuştu. Ben ziyarete gittim ses çıkmadığı halde tv sesinden evde erkek olduğu sonucunu çıkartmış delirmiş gibi kızların balkon demirine vuruyordu. Kızlar 18 yaşındaydı ve çok korktu. Ev sahibine de evde erkek vardı demiş (Ben de kadınım) böyle ilkel yöntemleer mi eğitimli yapıyor insanı?

Zabıtayla, ev sahibiyle veya polisle çözün işi. Eğitimsiz insanla eğitimsiz insan olmayın mağara çağında değiliz.
  • eatpraylaw  (02.05.20 01:02:30) 
bizim alt komşuda kiracı olarak oturuyor. bi dış kapıları var arızalı, kapanması için bütün güçleriyle kapıyı öküz gibi vurarak kapatıyorlar. üst çaprazında oturmama rağmen her kapıyı vurduklarında bizim ev sallanıyor.

annem birkaç sefer uyardı yaptırın kapıyı diye ama iplemediler. ciddi ciddi kolonyayı kapılarına döküp ateşe vermedi düşünüyorum. o zaman yaptırmak zorunda kalırlar.
  • egokalp  (02.05.20 01:48:11) 
Bu mağara devletinde bunun çözumu yok kardesim. Allah kahretsin ! Adam evini pansiyon yapmis, gece 2 ye kadar cistak, bildigin pavyona cevirmus. yine de çare yok. Polis diyo bilmem, zabita ben bisey bilmiyorum. Dayanamadim camdan cikip avazim ciktigi kadar yeteeer diye bagirmisim. Allah kahretsin, milyon kere kahretsin... terk edip gideceksin. Yazik.


  • tunaktunaktun  (02.05.20 06:07:38) 
Her konuda söylüyorum. Cimer üstünden yazın. Memurlar ciddiye almıyor, ne polis ne de zabıta. Kabahetler kanunu madde 36'ya göre cezası var. Desibel ölçümü kaldırılmış. Gelip kendileri karar verecek rahatsız edici mi değil mi diye. Cimerden yazın ki, artık bu konuyu ciddiye alsınlar. Herkes kendi evini terkediyor, uğraşmıyor.

Cimer, acıkkapı, sonuç alamazsanız kamu denetçiliği.
  • banacevaplazım  (02.05.20 10:17:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.