[]

Ramazan için nereye bağış yapılabilir?

Merhaba arkadaşlar,

Ailem Ramazan dolayısıyla fitre vermek istiyor ama çevremizde fitre verilebilecek kimse yok. Onun yerine bağış yapmak istiyorlar. Şöyle biz bağış yaptığımızda gerçekten fakir bir aileye yardımı olacak bir yere bağış yapmak istiyoruz. Her ne kadar büyük bir para olmasa da içimiz rahat bir şekilde bağış yapabileceğimiz bir kurum yok.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hesapları bloke edilmeseydi oraya yollardık ama bloke koydular. Aklıma başka bir kurum gelmiyor. Siz ne önerirsiniz veya böyle zamanlarda nereye bağış yapıyorsunuz? Teşekkür ederim

 
Ben Ramazan için Darüşşafakaya göndereceğim.


  • paramolacak  (01.05.20 19:43:23) 
merhabalar,

çalıştığım sivil toplum kuruluşu resmi bağış kabul etmiyor ancak bu zor zamanlarda zorluk çeken ve bize ulaşan ailelere biz eşimizin dostumuzun fitrelerini bir şekilde iletiyoruz. Eğer böyle bir şeyi düşünürseniz mesaj atabilirsiniz ben size detaylı bilgi veririm. Istanbul'da yaşayan ailelere ulaşıyoruz daha çok. Bilginiz olsun.
  • nickie  (01.05.20 21:13:16) 
Lösev, Darüşşafaka, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin şu sıralar iftar ve ramazan kolisi bağış sistemi var.

Mahallenizin Muhtarı aracılıyla çevrenizde ihtiyacı olan birisini bulabilirsiniz.
  • murtiii  (02.05.20 00:55:00) 
Ben özel bir hastanede karaciğer nakli olmuş Hastahane masraflarını ödeyemeyeceğini bildiğim birisine yapacağım.


  • opitseri  (02.05.20 01:33:37) 
@paramolacak ile Darüşşafaka +1

Darüşşafakaya vereceğim ben de.
  • put it in your appropriate place  (02.05.20 01:48:06) 
Bu tür bağış alan kurumlar yılın her zamanı bağış toplayabiliyorlar, hatta çok büyük rakamlar alabiliyorlar büyük kurumsal markalardan/firmalardan.

Ama gerçekten ihtiyacı olan bir gariban, öğrenci vs kolay kolay sizin gibi fitre/zekat vermek isteyen birilerine ulaşıp bunu alamıyor.

Lütfen zahmet edin ve gerçekten ihtiyacı olan birilerine ulaşıp teslim edin sadaka/fitre/zekatınızı.

Yakın bir ilçeye, mahalleye gidip muhtardan ya da esnaftan kolaylıkça ihtiyaç sahibi bulabilirsiniz.
  • John Bloor  (04.05.20 13:13:30) 
Lösev,
Haluk levent(ahbap)

  • jimjim  (04.05.20 13:16:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.