[]

Turizmci var mi?

Merhabalar,
Bu sene otellerin acilip acilmayacagi, kultur turlarinin durumu hakinda on goruler nasil? Ozellikle turizmciler yorumlayabilirse sevinirim.
En azindan temmuz sonu agustos basi icin kendimizi ege sularina atabilecek miyiz? Sinirlar kapali kalirsa yabanci turist girisi olmayacagi icin bu durum fiyatlari nasil etkiler?
Sorularim bazilariza sacma gelecek ama 1 sene yazi bekleyip sonra da butun yazi balkonda gecirme ihtimalim beni delirtiyor.Hic degilde bikac ay sonrasinda tatile cikabilme ihtimaline tutunmak istiyorum.

 
çalıştığım otel normalde bugün açılacaktı, 15 hazirana ertelendi. daha da gecikebilir,ertelenme ihtimali var.bunu da çalıştığımız iskandinav tur acentesi belirliyor
bir rus tur acentesi de 1 ağustos dedi. 1 ağustosta operasyonlara başlayacaklarmış ama ertelenme ihtimali onlarda da var.
durumlar karışık. hiç bir şey net değil. sadece oturup izleyebiliyoruz.

elbet açılan otel olur. ama ne kadar müşteri gelir , oradaki enerji nasıl olur, kısıtlamalar ve tedbirlerle dolu bir tatil nasıl rahat ve eğlenceli geçer beni düşündürüyor.
  • MtKrt  (01.05.20 18:21:29) 
28 mayıstan sonra türk hava yollarının uçuşlara başlayacağı konuşuluyor. bundan sonra da iç turizm de yavaş yavaş hareketlenecektir. ancak ulaşım araçları ve otellerin yarı kapasite ile hizmet vereceği konuşuluyor, bu da maliyetleri artıracaktır.

bunun yanında turizm bakanı virüs görülmeyen tesislere sertifika verileceğini de açıklamıştı.

tüm bunların özeti olarak haziran sonu gibi denize girmeye başlayabileceğimizi düşünüyorum ama nasıl olacağını kestiremiyorum.
  • mcsword  (01.05.20 18:38:06) 
Tatile çıkmak otele gitmekten ibaret değil ki..
Ne olursa olsun otelde riske girmek yerine,
- Ailenizle/arkadaşlarınızla yazlık ev kiralayabilirsiniz.
- Çadır alıp istediğiniz yerde kamp yapıp denize girebilirsiniz.
- Karavan kiralayıp istediğiniz Ege koylarını gezebilirsiniz.

Sözlükte 2020 turizm krizi başlığına yazan sektörden kişiler oluyor, orayı da takip edebilirsiniz bu arada.
  • su olsam ates olsam  (02.05.20 21:09:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.