[]

2 dilim ekşi mayalı ekmek yemek çok mu olur

Kahvaltıda Yedim gerçi artık da Çok mu oldu ki? Siz kaç dilim ne ekmeği yiyorsunuz kahvaltıda?




 
hiç dilim ekmek yiyorum kahvaltıda.

boş ver afiyet olsun. kalori hedefin varsa sonraki öğünde dengelersin.
  • AlsterWasser  (01.05.20 14:27:38) 
40 kilo bir kadın için çok, 200 kilo bir sumocu için az. kişiye göre değişir.


  • diffarentiationation  (01.05.20 14:27:50) 
Cok olup olmadigi beslenme aliskanliklariniza ve amaclariniza gore degisir. Kilo vermek isteyen biri icin cok olabilir mesela.
Ekmek yemiyorum.

  • pike  (01.05.20 15:26:34) 
Kahvaltı için bence çok değil, öğle-akşam yemekleri için baya çok.


  • aseton  (01.05.20 16:23:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.