[]

Bu adam nerden bulmuş bu maskeyi?

valla takip ettiğimden değil, tesadüfen gördüm:

im.haberturk.com

cerrahi maske bile yok piyasada. satış güya yasak. ücretsiz verilen maskeler böyle değil. bu daha korumalı bir şey.

 
Önceden almıştır belki? Ben geçen sene on liraya falan bi maske almıştım ffp1 deprem çantası için. Geçen ay hastaneye gitmem gerekti onu kullandım.


  • selimcigimisik  (01.05.20 14:01:07) 
Yurt dışından gelen birisi getirmiştir. Her ülke aynı mıdır bilmiyorum ama benim bulunduğum ülkede Türk marketi bile N95 maske satıyor, maske bolluğu var ülkede :)


  • crown  (01.05.20 14:13:48) 
Bende 10 tane n95 var. Şirket martın başında dağıtmıştı kullanmıyorum ama napacağımı da bilmiyorum. Bu arkadaş da büyük ihtimal önceden fazla fazla aldı. Ya da yıkayıp yıkayıp kullanan çok var , onlardandır.


  • Mcfly  (01.05.20 14:23:40) 
Bana işyerinden verdiler


  • denizgonen  (01.05.20 14:32:21) 
Yahu korsan kitap satmak da yasak ama korsan kitap alabiliyorsunuz. Maske de yasak ama her yerde satılıyor. Hangi ülkede yaşıyorsunuz anlamadım ki?


  • deer hunter  (01.05.20 15:00:14) 
@deer: nerede söyleyin de biz de alalım.


  • ya ben lan neyse  (01.05.20 15:02:45) 
Nerdeyse her köşe başında,internette vs.


  • deer hunter  (01.05.20 15:38:35) 
Anneme çalıştığı yer maske veriyor. Salgın öncesi de maskeyle çalışıyorlardı. Normalde iş çıkışı çöpe atıyorlar ama ben nasıl bir maske olduğunu merak ettim. Bir gün getirdi, baktım kaliteli bir şey; dezenfekte edip kullanıyorum. Dışarı çıkarken içine bir kat da kağıt havlu koyuyorum.


  • le jeune turc  (01.05.20 16:11:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.