[]

minecraft sorusu

merhaba,

7 yaşında yeğenim minecraft hastası. windows yüklü bir bilgisayar üzerinden oynuyor. minecraft'a araba modu yüklenmesini istiyor ama karantina sebebiyle yanına gidemiyorum. minecraft'ın internet tabanlı bir oyun olduğu haricinden hiç bir bilgim yok. bu oyuna girilirken bir kullanıcı adı ve şifre mi var? ben onun kullanıcı ve adı şifresiyel kendi bilgisayarımdan giriş yapıp, bu modu yüklesem, sonra ben çıkınca o kendi bilgisayarından girdiğinde bu mod yüklenmiş oluyor mu? bir de bu araba modları birden fazla mı? google'da, youtube'da bir sürü nasıl yükleneceğini gösteren video gördüm ama hepsini aynı modu mu yüklüyor anlayamadım. teşekkürler.


 
Merhaba

Girişte kullanıcı adı ve şifre istiyor evet. Ancak bundan sonra belli bir süre bu bilgileri kullanmadan oyuna girebiliyorsunuz. Bir süre hatırlıyor sizi. İnternet bağlantısı kesikken oyunu açmayı deneyebilirsiniz. Bu durumda oyun, internetten bilgi doğrulayamayacağını bildiği için sizi oyuna alıyordu sanki.
Ve hayır ne yazık ki modları bu şekilde yükleyemezsiniz.
Makinada belli yerlere atılması gereken dosyalar bu modlar.
Topluluk tarafından oluşturuldukları için oyunun yapımcısı olan firma bu modları barındırmıyor. Dolayısıyla bahsedilen araba modları birden fazla da olabilir. İsmini öğrenip oyunun versiyonuna uyumlu mu kontrol etmek gerekiyor.
Hepsi aynı modları yüklemiyorlar tabii ki ancak topluluk modları yüklemenin standart bir iki yolunu oluşturdu. Bu yollardan bir ve yalnız biri çalışıyor ayrı ayrı her mod için.
  • nejdet c  (01.05.20 09:58:18 ~ 09:59:40) 
hocam
windows 10 minecraft ta
bir key alacaksınız 40-50 tl
microsoft store dan
bir anahtar girin kısmından dogrulayacaksınız
sonra o minecraft in icinden
1 ay ücretsiz realms e gir felan var
oradan cogu modu oynayabilir
  • kingcyrax  (01.05.20 14:24:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.