[]

müzik içerikli düzgün Türkçe forum?

elektronik müzik, müzik aletleri ve pluginler ile ilgili bilgi alınabilecek Türkçe forum var mıdır acaba Öneri olabilecek?

Çok baktım ama hiç düzgün ve güncel kaynak bulamadım. :/

Not: mobilim hata olabülü.

 
www.facebook.com

burası var ama belirli bir seviyedeysen ve spesifik şeyler arıyorsan olabilir.

eskiden takılıyordum , grup biraz üst seviye, dinlediğin albümleri kayıt eden adamlar, mix masteringlerini yapanlar falan katılıyor, haliyle a101den gitar alsam olur mu falan diye sorunca ya cevap vermiyolar ya da birisi çıkıp abuk sabuk konuşuyor.

onun dışında türkçe kaynak derken ne yapacaksın? fruityloops falan oynayacaksan, youtubeda bir sürü şekilsiz ve kabiliyetsiz türk dj var, apaçi style iki loop u uc uca ekleyip müzik yaptım diye dolanan onların videolarına bak.

şurası bana abzürt geliyor;

bütün pluginler, programlar, program içindeki efektler, vstler, üçüncü parti yazılımlar, ses kartlarının arayüzleri, aklına gelen herşey ingilizce,

adam buffer ı 256 yap, şunda latency bunda bug var, şunu pregain yapamadım, ne tür compressor limiter kullanayım falan die anlatınca haliyle türkçenin hiç bir manası kalmıyor.

benim youtube a bakıpta yapamadığım tek şey mix mastering oldu, ona da kulaklık yetmedi, bi kulaklık en az 3 -4 lira ona para ayırmak istemediğim için, elimdekilerle yapıyorum ama frekansları tam duyamadığım için sade bana güzel geliyor ahhahah
  • hem şişko hem deli  (01.05.20 04:36:43 ~ 04:43:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.