[]

Yurtdışından Türkiye'ye uçuşlar

En son thy 20 mayıstan 28 mayısa erteledi yine, pegasusun ise bulunduğum avrupa şehrinden Istanbul'a en erken uçuşu 1 haziran olarak görünüyor. Sizce 1 hazirandaki uçuşlar da yine iptal edilip daha sonraki tarihlere ertelenir mi? Bu konudaki öngörüleriniz nelerdir? Teşekkürler.




 
Öngörüm: iptal edilir.


  • prole  (30.04.20 23:25:34) 
1 haziram pazartesi , bayramin hemen ertesi oluyor, o zaman baslar bence


  • alttaraf  (30.04.20 23:51:58) 
@alttaraf, aslında ben de öyle düşündüm, bayram üstü yurtdışından bir yığılma olmasın düşüncesiyle ertelemişler sanki 20 mayıstan 28'ine. Yoksa 1 hafta ileri almanın mantığı ne olabilir ki.


  • nihannihan  (01.05.20 00:25:36) 
uçak dolmayacağı için öyle bir uçuş olmaz


  • mamadu niang  (01.05.20 00:26:17) 
Özel durumlar icin belirli ucuslar olur, ancak normal seyahat ucuslarini unutmak gerekiyor. Ben avrupa tarafindan konuyu detayli takip ediyorum, resmi hic bir tarih verilmis degil. Mayis sonu satilmakta olan seyahat biletleri tamamen firmalarin öngürüleri ile belirledigi bir sey. Alinan biletler iptal olur, baska tarihe bilet alinmasi istenir, kesinlikle yanmaz. Ama parayi da geri ödemek istemeyeceklerdir. Ancak aradaki fiyat farkini mutlaka isterler. Simdiden bilet almanin bile faydasi yok.

Devletler önceden tarih vermekten kaciniyorlar. Fakat korkarim ki bu yaz özellikle hazirani yiyecekler. Sonrasi icin mum isigi kadar umut tasiyorum.
  • aganta burina burinata  (01.05.20 06:58:14) 
@nihannihan, benim de haziran'ın ilk haftası Almanya'dan misafirim gelecek. Biletini şubat sonunda almıştı. Konuyu düzenli olarak takip edenlerdenim.

AB bazı düzenlemeler yapıp yalnızca kendi içlerinde seyahate izin vermeyi konuşuyormuş. Youtube'ta nalan sipar'ı takip edebilirsiniz. Son iki videosunda bunlardan bahsediyor.
  • chihirovekohaku  (01.05.20 13:36:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.