[]

Cs go diye bi oyun keşfettim

Şaka bi yana en eski cs gibi arkadaslar arasında oyananıyor mu bu başlıkta yazılanlardan bi şey anlamadım steamden indirmek gerekiyo falan filan yok hile cok serverlar kötü. Oyunu parayla alıp mı oynamak gerekiyor?




 
oyun bedava. arkadaşlarla oyun kurup oynayabilirsiniz.


  • sutlu nescafe  (30.04.20 21:23:20) 
Eskiden ücretliydi artık ücretsiz. Steam'e üye olup steam'i indiriyorsunuz.
store.steampowered.com
Sonra oyunu indirip oynuyorsunuz 13gb falan indiriyordu sanırım. Arkadaşlarla falan girebilirsiniz. Aşırı içkili ruslar ve toxic türkler var ama mute'layabilirsiniz. Deathmatch ve casualda pek hileye denk gelmezsiniz. rekabetçide arada geliyor ücretsiz versiyonunda. Prime üyelik alabiliyorsunuz sanırım parayla ya da 20 level olunca ücretsiz açılıyordu diye hatırlıyorum ama gerek yok.
  • bahoho  (30.04.20 21:25:35) 
www.twitch.tv

sitesinde turnuvayı 90 bin kişi izliyor.
steamde bazen ücretli bazen ücretsiz oyun kütüphanesine tıklayıp indirebilirsin.
  • kararsızataletfilozofu  (30.04.20 21:28:08) 
yıllaaaar yıllar önce(sene 2014 falandı sanırım) 24 tl gibi bir ücrete almıştık arkadaşlarla. 1.6'dan sıkılıp geçmiştik buraya. o zamanlar güzeldi oyunun üzerine çok düşüyorlardı hileler hemen banlanıyordu sık sık güncelleme yapılıyordu oyuna. ama ne olduysa yanılmıyorsam geçen sene oyunu free yapıp başka özellikler getirip fiyatını yükselttiler sanırım. oyuncular açısından çok kötü şirket açısından çok iyi oldu bu hareket. paralarına para kattılar. ama öteki yandan nerde çokluk varsa orda hile vardır. acayip bir şekilde hile oranı arttı. ben lem'im az buçuk biliyorum oyunu her öldüğümde hile hile diye bağırmıyorum. ama seçkin olmamıza rağmen 3 oyunda 1 tane mutlaka hile oluyor rakipte. sizin takımda olmuyor mu diyeceksiniz. biz yüzde 90 5 kişi girdiğimiz için hep buna maruz kalan taraf olduk.

sorunuza cevap: evet para verip seçkin olun. aksi halde 3 oyunda 1 hile ücretsiz oyunda 3'te 3 olacaktır.
  • golgi aygıtı  (30.04.20 21:34:49) 
mac'de de oynanıyor mu?kendimi 50 yaşından sonra facebook açan dayı gibi hissediyorum


  • yeliz adeley  (30.04.20 21:35:52) 
oynanır da nası bir mac detay vermeniz lazım :D ekran kartı ne ram ne işlemci ne? ya da kaç model pro mu air mı?


  • golgi aygıtı  (30.04.20 21:59:28) 
mac'te oynanır da, mac'a windows kurarsan aynı makinede daha akıcı oluyor. mac'in oyun performansı windows kadar iyi değil.


  • himmet dayi  (30.04.20 22:48:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.