[]

ofiste yanlıs anlasılmak

merhaba.

Yeni başladığım iş yerindeki bir ofiste 5 kişiyiz. herkes dısarı cıktıgında canım sıkılıyor lalala modunda odada ufak yuruyusler yapıyorum bu surede de baskasının masasındaki selobant falan ilgimi çekiyo, aa negzel selobant falan diyorum ıcımden. Mesela birinin masasının arkasındaki turk bayragına bakıp lazer yazıcıyla mı ınkjet yazıcıyla mı yazılmış diye kestirmeye çalısıyorum. Bir firmadan falan not kağıdı verildiyse(hani promosyon olarak veriliyor ya) aa diorum bu ne firmasıydı tanıorum ben bunu falan diye bakarak dusuncelere dalıyorum. AMA KESINLIKLE DOKUNMUYOIRUM:

Sorun tam burda baslıyor iste, bir kaç kez masalarındaki selobanta nebiliyim baska bisiye bakarken, duvardaki bayrağa bakarken birden odaya girdiler bende ürktüm hızlı adımlarla uzaklaştım.

EE ne var diceksiniz, gerçekten ne var ama sanırım benden suphelendiler ve masamızı mı karıstırıyosun diye sordular. Ve bunu müdüre de iletmiş olabilirler.

not: baştan beri benimle uğraşan bir kız tespit ettim. müdürle de arası iyi. Sanırım o diğerlerini kışkırtıyor olabilir.

Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?

 
biraz büyümek iyi bir başlangıç olabilir. herhangi bir insan ile samimiyet dereceniz yok ise kendisi yokken sebep ne olursa olsun bir eşyasına dakikalarca bakmayın zaten. birisi sizin saçınıza bir dakika baksa "saçımda bir şey mi var?" demez misiniz? hareketlerinizden rahatsız olmayacak insanlar edinin, kimseyi de rahatsız etmeyin.


  • sparkle kiddle  (30.04.20 18:24:52) 
sparkle kiddle +1. Çizgi film karakteri tavrını profesyonel hayatın dışında tutmayı deneyin.


  • joker hakki  (30.04.20 18:38:41) 
çok afedersin de ben de öyle masama bakınan birisi olsun istemem. gayet de bir şey var, o masa kişisel alan, tabi ki iş ortamında kişisel alan da bir yere kadar ama özellikle kimseler yokken milletin masasına, eşyasına öyle bakılmaz. Bana yapılsa ben de sinirlenir tepki gösteririm ben de o masada elalemin bordrolarını tutuyorum mesela, her ne kadar ters çevirip koysam da rahatsız edici bir durum.


  • denizgonen  (30.04.20 18:44:17) 
of çok kötü bir durum. kendimi senin yerine koydum ve bayağı utandım. bence herkes odadayken arkadaşlar günlerdir yanlış anlaşılmış olmak beni rahatsız ediyor aslında olay bundan ibaretti diye bir konuşma yap. bir daha da öyle denyoluklar yapma.


  • bohr atom modeli  (30.04.20 18:52:20) 
İçeri girdiğimde selobanta bakıyordu. Ne başlık ama :)

Uzak durmalısınız. yenisiniz orada ve yeniler dikkat çeker
  • Erva  (30.04.20 23:40:51) 
ya bu yeni nesil çok tral la laa modunda be abicim. tırt mı desek ya da. bahsettiğin ve yapmaman gereken ve senin hiç mi hiç haberinin olamadığı bu durumlara görgü kuralları diyoruz. tedirgin etmeyeceksin insanları senin o hayat negzel yeaa modunu kabullenmek zorunda değil hiç kimse. hayat böyle değil.


  • belirsizlik  (01.05.20 01:00:42) 
Ufak bir hirsizlik olayi olursa direk yol verirler sana


  • themanhekilled  (01.05.20 13:14:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.