[]

Kızla eğlenceli şeyler konuşamıyorum

Şimdi şu aralar konuştuğum bir kız var, gerçekten zeki, güzel falan. Ne zaman ciddi konulardan konuşsak inanılmaz zevk alıyorum, o da alıyor belli ve bu benim için önemli. Ama gelin görün ki hayat sadece bunlardan oluşmuyor, sevdiğim komedyenlerin videolarını atıyorum beğenmiyor, şaka yapıyorum gülmüyor vs. Kısaca geyik yapamıyoruz, sadece ciddi şeylerin arasında arada şaka falan yapabiliyoruz o kadar.

Bu değişir mi? Ne olur? Çok mu abartıyorum acaba?


 
eğlenceli şeyler konuşamamak değil de eğlence anlayışlarınız farklı gibi duruyor. zaten aynı olmak zorunda da değil, neden senin beğendiğin komedyenin espri anlayışı ona uygun olmak zorunda ki? bence önce bu düşünce yapısından kurtul, sonra da aranızdaki eğlence durumunu geliştirme yollarını ararsın.


  • pearson  (30.04.20 17:01:14 ~ 17:01:24) 
gülemediğim insanlar olmuyordu. güldüğümü buldum. benim gibiyseniz kesinlikle olmaz.

Beraber bir ömür gülemeyeceğim biriyle neden olayım. ciddi şeyler konuşup keyif almaksa amacım üniversite kantininde hocalarla sohbet ederdim sadece.
  • tessera  (30.04.20 17:27:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.