[]

Kedi mamasını nerden alıyosunuz ?

merhaba arkadaşlar kedimin maması azaldı.

özellikle sizde aldığınız bir yer, web sitesi varsa (güvenilir) buna ilişkin önerilerinizi

ve önerdiğiniz mama markalarını merak ediyorum.

iyi günlr :)

 
petlebi ve markamama'yı kullandım son siparişlerimde. ikisi de sıkıntısız gönderim yapıyor.

marka olarak kedimi ilk sahiplendiğimde araştırarak n&d'yi seçmiştim hala aynı markayı kullanıyorum. kedilerimden biri çok seçici ama hiç sıkıntı yaşamadık. severek yiyorlar.
  • neskafefincanindaturkkahvesi  (30.04.20 12:48:30) 
Yillardir gittigiidiyor’dan arasigim mamayi alip istedim hic sorun yasamadim simdiye kadar. Su ara royal canin sterilised yiyor bizim oglanlar istahla


  • gibicibicis  (30.04.20 12:53:24) 
Petlebi gayet iyi. Proplan kullaniyorum mama olarak da.


  • sadakatsiz  (30.04.20 13:03:56) 
bir kez markamama'dan aldım sorun yaşamadım 1.5 günde geldi

nd yavru kedi mamasını aldım en son, 10 kg'ı 413 lira trendyol'da.

en iyileri purina proplan, royal ve n&d diye biliyorum (3'ünün de 10 kg'ı yaklaşık 400 lira) (10 kg, yavru kediye yaklaşık 5-6 ay gider)

acana(5.4 kg'ı 400 lira civarı) ve orijen en üst kategorideymiş ama onları sürekli karşılayamayacağımdan almadım

whiskas için kedilerin fast food'u diyorlar, bilinçsizlikten ilk 1-2 ay onu kullanmıştım
  • gokhanbulut  (30.04.20 13:31:15 ~ 13:32:20) 
Royal canin derim. 11 yasinda dipçik gibi "yasini gostermeyen" siyam sahibi bildirdi :p


  • goochie goochie  (30.04.20 14:14:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.