[]

Carraro Sportive 220 V Fren vs Kron tx 150 V Fren

1600 tl civarı bütçem var. Yolları bozuk olan bir şehirde süreceğim. İkisi arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Ya da hiçbirini mi? :)




 
Bisiklet kadro + komponentler üzerinden ihtiyacına göre seçilir. Yolları bozuktan kastın nedir? Dağ tas patika ise evet dag bisikleti uygun. Yoksa asfaltta bineceksen asfaltında ufak tefek bozukluklar varsa dag bisikletine gerek yok.
Kron carraro salcano'nun belirttiğin bütçeye alacağın ürünlerinde çok farklılık olmaz. Kilitli maşa almaya çalışabilirsin düzgün yolda kilitlersin en azından. Ayrıca komponenet dediğim donanımlarına bak tek tek hangisinde ne kullanılmış aktarıcı aynakol lastik jant vs. o bütçeye göre fazla değişiklik gostermese de bak hosuna gideni al. Dag tas olmadıkça dağ bisikletine karşıyım.

  • karacigerim vur kadehlere  (30.04.20 00:21:41) 
@karacigerim vur kadehlere, ben de zaten dağ bisikleti düşünmüyorum. Yollar asfalt ama hep çukur dolu. Bozuk. İkisi de kilitli maşa. Birini tercih etsen hangisi derdin?


  • foxmulder  (30.04.20 00:29:53 ~ 00:30:25) 
Sene 2018 Çalınan bisikletim carraroydu , arkadaşımda da kron vardı. Sportive 224 vs tx300 gibi biseydi sanırım. Carraro daha iyiydi sürüşü falan , kron bozuk gibiydi :)


  • sen supersin  (30.04.20 07:09:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.