[]

Tablet sorusu

Merhaba arkadaşlar
Evde bulunan ipad in ekranı gidik. Ekran değişikliği için 1200 tl fiyat isteniyor. 5 yıllık tablet. Onun yerine yeni bişey almaya karar verdim.
Çocuk kullanacak ebadan ders takibi video izleme ve roblox ve braw stars mı ne o oyunu oynuyor.


www.hepsiburada.com

Linkteki tableti beğendim. Ama hiç android kullanmadığım için kararsız kaldım. Söylediğim Kullanım için özellikleri nasıldır sizce?
Kullanıcı yorumları iyi ama belki burdada kullananlar vardır yorum yapmak ister. Önerilerinizi bekliyorum.

 
Biraz olsun el beceriniz varsa eğer dokunmatik ekranı kendiniz değiştirin derim. Bizde android bir tablet vardı. En az 3 kere kendim değiştirdim. İpad camları gördüğüm kadarıyla 70-80 tl. Youtube'da rehber videoları var. Çocuğunuz küçükse yeni tableti de kırma ihtimali var :)


  • foxmulder  (30.04.20 01:07:49) 
Air 2 nin ekranları pahalı o kadar parayı verip becerememekte var.


  • Neyazayım  (30.04.20 01:27:10) 
Çocuk vs oynayacaksa hiç android işine girmeyin, iPad’le devam edin


  • sta  (30.04.20 09:45:13) 
LCD ekran mı bozuk? Yoksa dokunmatik mi kırık?

LCD ekransa dediğiniz gibi 750-800 liraymış, değmez. Ama dokunmatikse 150-200 TL.

Çocuk ne yapacak ki zaten, %90 youtube izleyecek, özelliklerine bakınca hayli hayli yeter bu cihaz.
  • John Bloor  (30.04.20 13:10:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.