[]

yumuşak doku yaralanması kaç günde geçer?

serçe parmağımı incittim, doktora gittim, kırık yok yumuşak doku travması dedi, 3 hafta sonra gitar çalabilirsin diye ekledi. ilk başta tüm parmağım mosmor oldu, şimdi sadece ucunda eklem bölgesinde şişlik var.

sorun şu ki 3 hafta geçti ve gitar çalamıyorum, parmağım çok acıyor.

şimdi bu doktorun kırık çatlağı vs görememiş olma ihtimali var mıdır? ya da niye iyileşmiyor bu?

iyileşmesini nasıl hızlandırırım?

daha da önemlisi doktora bi daha gitmem gerekir mi? bundan sonra yine eskisi gibi gitar çalabilecek miyim? insan dediğimiz varlık bu kadar dayanıksız değil, değil mi?

teşekkürler.

not: buz uyguladım, şişlikte bi gerileme olmadı.

 
Geçmiş olsun, aynısı yüzük parmağıma olmuştu çok seneler önce.Doktor bunun geçmesi çok uzun sürer demişti öyle de oldu.Hala ara ara sızlar.Çok zaman oldu ismini hatırlayamıyorum ama kalsiyum sandoz gibi suda eriyen beyaz bi hap vardı, hatta sgk karşılamıyordu, cepten almıştım.O çok iyi gelmişti.


  • arenas  (30.04.20 09:51:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.