[]

Edho kurtlar vadisi ile aynı çizgide mi?

Edho kurtlar vadisi ile aynı çizgide mi?

Birçok kişiye göre kurtlar vadisi (kv) (ilk 97 bölüm) türk dizi tarihinin açık ara en iyi dizisidir ve bana göre de öyle.

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz (edho) dizisinin bazı kısa videolarını izledim ve beğendim. Tamamen kv ile aynı havayı vermese de büyük ölçüde o havayı hissettim.

Başlamak istiyorum edho dizisine ama hepimiz zaman fakiriyiz ve şimdiye kadar 5 sezon 165 bölüm çekilmiş zamanıma da kıyamıyorum kararsız kaldım.

Belki diziden sahneler içeren seyrettiğim videolar kv ile aynı havayı vermiş olabilir ama dizinin tamamı kv ile aynı havayı vermezse işte ona üzülürüm.

Ricam hem kv ilk 97 bölümü (sonradan zaten fena bozdu göt kıllarının dizisi oldu) hem edho 165 bölümü izleyenler edho dan kv ilk 97 bölüm havasını alır mıyım yazarlarsa çok sevinirim.

 
değil. her sali akşama bunu babama söylüyorum izleme bence. babam da israrla izlemeye devam ediyor. ilginçtir ki tr nin en iyi unilerinin en iyi bolumlerinin birinde prof olan dersime gelen hoca da edho izliyor. daha once de kv izlemis. 50+ yaş kitlesi bayaa seviyor bu diziyi de beni pek acmadi. kv 97 gibi senaryo derinligi yok pek.


  • lycoxin  (29.04.20 21:26:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.