[]

15 dk bir idrar normal mi

Merhaba, oruç süresince bir kere gidiyorum. Ama iftar sonrası bir büyük bardak su içiyorum ve 15 dk sonra tuvaletteyim. Renk şeffaf. Bu bir sorun olabilir mi? böbreğin suyu bu kadar hızlı süzmesi normal mi?




 
Normal mi bilmiyorum ama aynı durum var
15 dk sonra gittin diyelim saat kaça kadar böyle ?

  • oldumusimdi  (29.04.20 01:50:17) 
@oldumusimdi en son suyu içiyorum tuvalete gidiyorum. suyu kesince tuvalet ihtiyacı da gidiyor. yani su içmeden tuvalet ihtiyacı olmuyor.


  • iddaaci  (29.04.20 01:54:13) 
normal o. sahurda çok su içersem. uyumak haram oluyor.


  • sutlu nescafe  (29.04.20 02:24:50) 
Benim de akşam vakitlerinde su veya çay içer içmez bitene kadar 15-20 dkda bir tuvaletim gelir. Normaldir diye düşünüyorum uzun zamandır böyle bi sıkıntı yaşamadım


  • eatpraylaw  (29.04.20 04:00:42) 
Doktor değilim. Sistem herhalde vücuda su girmedikçe mümkünse tuvalet ihtiyacı duymuyor, yada sonuna kadar kullanmak istiyor. Ama vücuda su girdikten sonra bekletilen idrarı hemen atma ihtiyacı duyuyordur çünkü bünyede beklemesi de zararlı. Bence mantık bu ama doktor arkadaşlar daha iyi bilir.


  • silah taciri  (29.04.20 10:46:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.