[]

oyun önerisi

yıllar sonra pc topladım. şöyle türden bağımsız son zamanlarda (1-2 sene) güzel ne oyunlar çıktı? steam ve epic store dışında ucuza nereden oyun bulunur? bir de xbox game pass var sanırım.

danke.


 
fitgirl-repacks.site adresindeki katalogdan faydalanabilirsin. çıkış tarihine göre de sıralanabiliyor sanırım.


  • ozdek  (28.04.20 20:38:05) 
Life is Strange
What Remains of Edith Finch

  • heritage  (28.04.20 20:47:55) 
Hollow Knight

Tek kelimeyle şahane bir oyun, adamlar resmen çığır açmışlar.
  • burka  (28.04.20 20:49:50) 
Çok güzel oyunlar çıktı :D

Ac: Origins ve Ac:Odyssey(Ben oynamadım ama güzel diyorlar. Origins ise oynadım ve harikaydı)

Far Cry 5 çıktı daskopdsa :D

Red Dead Redemption 2 çıktı

Souls ve Bloodborne yapımcılarından aynı zorlukta, biraz farklı ama yine sanat yönetmenliği harika olan Sekiro Shadows Die Twice çıktı.

Resident Evil 2 Remake

Metro Exodus (Offff çok iyiydi bu)

Ağır Rpg seviyorsan Disco Elysium isimli güzel bir oyun çıktı. Firma ukrayna merkezli epey ufak. Desteklemek lazım :)

Bizim meşhur türk oyunu Mound And blade'in ikinicisi bannerlord çıktı. Oynamadım ama güzel diyorlar. Desteklemek lazım :)

Fallout'un yaratıcılırdan ve Fallout new vegas'ı oyun tarihinin en overrated firması Bethesda'nın elinden çekip adam gibi yapanlardan The Outer Worlds isimli güzel ama kısa süren bir aksiyon rpg oyun çıktı.

Far Cry 5'in ek paketi gibi bir şey olan Far cry new dawn çıktı dsajosa :D

Tropico 6 çıktı
  • eazy  (28.04.20 21:05:12 ~ 21:08:18) 
hellblade senuas sacrifice oyna. farklı bi tecrübe. xbox game passte var. ori and the blind forest ve will of the wisp de oyna. onlar da var.


  • glamdr1ng  (28.04.20 21:08:08) 
rdr 2 çok övülüyor gerçekten. oynamadım ama benim de listemde.


  • papuayenigine02561  (28.04.20 21:23:52) 
  • baldur2  (29.04.20 00:16:03 ~ 00:26:04) 
Rdr 2, witcher 3


  • Topalordek  (29.04.20 04:41:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.