[]

Oturduğum Sitenin İçinde Evcil Hayvan Gezdirmek Yasaklandı

Merhaba;

Oturduğum sitenin bahçesinde etrafı çitlerle çevrili ve köpeklerin ihtiyaçlarını giderebileceği bir alan vardı. Bu alan yönetim kurulu kararıyla bahçeye katılıp site içinde de köpek gezdirmek yasaklandı. Ancak aynı alana insanlar yine köpeklerini indirmeye devam ettiler. Bu akşam az önce ben de yine köpeğimi indirdiğimde bir yetkili bu alanda köpek gezdiremeyeceğimizi vs. Söyledi hepimize 100'er TL ceza kesileceğini söyledi.

Bu siteden ben ev alırken içerisinde köpek parkı olmasından dolayı ikna lldum bu sebeple satın aldık ailemle. Site tem bağlantı yolunun kenarında. Şimdi köpeğimi tem yan yoluna çıkartıp tüm ihtiyaçlarıno orada gidermemi istiyorlar.

Bu konuyla ilgili ne yapılabilir, biz bu cezalara itiraz edebilir miyiz,ne yapılır, bilgi verebilir misiniz?

 
ceza komik olmuş, genel kurul kararıyla alınabilir o karar. yönetim planını değiştirmeleri gerekir. siteniz ak parti gibi yönetiliyor hukuk tanımıyor. ohal ilan etmiş yetkiyi kendine almış sitenin reisi :DDD


  • fistikthecat  (28.04.20 20:29:49) 
nelerle uğraşıyorlar ya. yönetim planında daha önce ceza falan tanımlandıysa alırlar itiraz edemezsiniz.
ama öyle detaylı bir yönetim planı sadece markalı konutların sitelerinde oluyor. emlak konut ve üstü bir markalı siteyse muhtemelen yönetim planını da ayarlamışlardır.

çünkü biz de öyle bir yönetim planı oluşturduk geçtiğimiz senelerde. yönetimin canını sıkana istediği cezayı verebileceği bir plandı. ama hepsi sizi korumak için tabi.

ben evcil hayvan konusunda çok ısrar ettim ama patron geldi evcil hayvanı yasaklayın dedi tartışma bitti. acı ama böyle.
  • ozdek  (28.04.20 20:44:44) 
ben anlamadım kim ne cezası kesiyor, yankesici mi eşkıya mı bu? yönetim kim ve nasıl bir otoritesi var da ceza kesiyor? sizi böyle bir cezayı ödemekle yükümlü kılan nedir, anlaşmazlık durumunda hangi mahkeme buna karar verir?
ben olsam avukata danışır, bunun yasal zemini olup olmadığını öğrenirim. herkes kendi kuralını koyabilecekse site bağımsızlığını da ilan etsin o zaman? yönetim planında bu belirtildiyse bile yönetim planı da yasaların üzerinde değildir, kat mülkiyeti kanunu böyle bir konuyu kapsamıyorsa bile mahkemeye kadar gidip burunlarını sürtüp bunun sona ermesini sağlamak isterim.

  • gkhncnzdgn  (28.04.20 22:31:55 ~ 22:32:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.