[]

uydurduğum komple teorisini yorumlarmısınız ?

öncelikle mevcut korona virüsünün dışında çok daha ölümcül bir virüsün beklendiği dillenmeye başlandı.

"Hepimiz yüzde 30-35 ölüm oranlı ciddi bir salgın bekliyoruz" demiş rus bir doktor.
www.cumhuriyet.com.tr

birde pentagon resmi olarak insan yapımı mümkün olmayan bilinmeyen uçan cisimleri resmen kabul etti.

benim çıkardığım sonuç şu.
uzaylı bir medeniyet insanlığa binlerce senelik teknoloji birikimini vermek için bir anlaşma yaptı. karşılığında anlaşmanın en önemli maddesi insanlıktan nüfusu azaltması istendi. bu iki aşamalı olarak önce korona virüs, önümüzdeki dönemdede %30 ihtimalle öldüren sonraki virüs devreye sokulacak.

plan başarılı giderse çevreyi kirletmeyen enerji üretimi, yüzlerce belki binlerce sene yaşam ömrü, yapay zeka ile tüm üretimi makinelerin yapması ve hiç kimsenin çalışmadığı bir insanlık bizi bekliyor olabilir.

bu teorimin hiçbir dayanağı yok. sadece fikir jimnastiği.

 
Komple saçma sapan olmuş knk


  • mg3929  (28.04.20 19:37:55) 
kusura bakma ama duyuru-nick uyumu olmuş biraz :(


  • der meister  (28.04.20 19:42:20) 
garip bir düşünce :D ben uzaylılar değil de dünyayı yöneten ailelerin bunları yaptığını ve dünyayı bir ülke olarak toplamak istedikleri için de kendilerine bağımlı bir politika izlediklerini düşünüyorum maddi manevi.


  • madurumdamadurum  (28.04.20 19:43:45) 
uzaylıların sana vadettiği şey ile, anlaşma şartı birbirine zıt. yani adam nüfusun çok biraz azalt diyor. sonra sana uzun yaşam öğretiyor ve nüfusun daha da çok oluyor böylece.


  • efruz  (28.04.20 19:43:51) 
bu ilk komplo teorin mi


  • skid row  (28.04.20 19:43:54) 
komplo değil de az hatırlanan rüya kadar detaylı. geliştirilebilir.


  • sttc  (28.04.20 19:46:30) 
Bu teorinin yanlışlığını kanıtlayabilecek yüzlerce bilimsel açıklama var ama en basitlerinden birini söyleyeyim:

Bu bahsettiğin dünya dışı uygarlıkla insan türünün iletişim kurması öyle iki avukatın bir masada oturup pazarlık yapması gibi olamaz. Teknik olarak mümkün değil. İnsanlar bile aynı tür olmalarına rağmen bir süre birbirinden izole yaşadığında iletişim kuramıyorlar. (Örneğin Avrupa'lılar Amerika'ya gittiğinde yerlilerle ilk etapta iletişim kuramadılar)

İnsanlarla şempanzelerin genetiği % 98.5 oranında aynı, en yakın akraba türümüz ama tüm bu teknolojik gelişmişliğe rağmen hala iletişim kuramıyoruz.
Bu dünya dışı zeki uygarlık bizden tür olarak o kadar farklı olacak ki muhtemelen iletişim kurmayı bile beceremeyeceğiz. Veya kurmayı başarabilsek bile ilk aşaması bir radyo dalgası olacak. Henüz böyle bir iletişim kurma girişimi dalgalar yoluyla bile yok. Yani bahsettiğin şeyin gerçekleşmesi için gereken binlerce aşamadan henüz ilk aşama bile gerçekleşmedi.
  • fobfilm  (28.04.20 19:50:02) 
Son satiri eklemene gerek yokmus.


efruz'un yazdigini okuduktan sonra da saglam guldum. Yani yazdigin ufacik bir teori sunun surasinda.. Ne kadar sacma olursa olsun bari tutarli olmayi becerir insan..
  • hehehe  (28.04.20 19:51:47 ~ 19:56:10) 
yağlı saçlı, pis bi ev ya da karavanda yaşayan, 2 günlük yemeği ısıtıp ısıtıp yiyen müptezel amerikalılar duymasın bunu :D


  • eazy  (28.04.20 20:02:33) 
bill gates çip takmak istiyor bile daha kaliteli bir teori :D


  • rose parks  (28.04.20 20:05:44) 
uzaylılar? her şey planlı zaten bu dünyada. bir yerde düğme var sırası gelen basıyor.


  • mikahakkinen  (28.04.20 20:10:56) 
Hakkında hayırlısı


  • basond  (28.04.20 20:14:38) 
Abdullah ciftci jr.


  • duptıs  (28.04.20 21:35:27) 
ebola var. %90 oranında öldürüyordu. onda da mı uzaylılar anlaştı :d
cidden duyduğum en saçma fikir jimnastiği. valla bi yerinizi sakatlarsınız bu jimnastikle dikkat edin.

  • matilda  (29.04.20 00:15:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.