[]

En İyi Password Manager Hangisi?

Arkadaşlar selam,

Siz hangi Password Manager kullanıyorsunuz? Password Manager'lar güvenli mi? Öneriyor musunuz acaba?

LastPass ile ilgili çok fazla olumsuz yorum var. Enpass ile ilgili güzel yorumlar okuyorum ama emin olamadım. Şifreleri bir sunucuda değil cloud ya da bilgisayarda saklamayı sağlıyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz acaba? Hangi uygulamayı önerirsiniz?

Ya da bir Password Manager öneririr misiniz?

 
google passwords.


  • duygusuzromantik  (28.04.20 15:47:04) 
facebook mesengerdan kendime mesaj atıyorum. facebook un şifresini unutmaman lazım ama :P


  • papuayenigine02561  (28.04.20 16:14:50) 
ben lastpass kullanıyorum yıllardır


  • nahtoderfahrung  (28.04.20 16:16:44) 
ben google passwords kullanıyorum. Kimileri 1password'un daha güvenli olduğunu söylüyor. (google'a bağlı olmamak bile veri güvenliği açısından iyi mesela :D ama yine bir şirkete ve onun şifrelemesine güveniyorsun tabii.)

fakat hiç kullanmamaktansa her siteye chrome'un ürettiği şifreyle kaydolmak, chrome'un siteye bakarak şifreyi girmesi(phising'i engelliyor) güvenlik katmanı oluşturuyor.

edit: en önemlisi google bedava. 1password ve lastpass paralıydı. Fakat bedava olan şeyde aslında tüm bilgilerini ve internet trafiğini google'a veriyorsun bunu unutmamak lazım.
  • nhk ni youkosu  (28.04.20 16:59:49 ~ 17:00:57) 
Bitwarden

Ücretsiz
Güvenilir
Kişisel güvenliğe önem veriyor.

Google be türev uygulamalarıyla isim olmaz.
  • Mcfly  (28.04.20 19:03:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.