[]

mubi.com/istanbul film festivali neden kredi kartı soruyor?

merhaba,

30 gün boyunca istanbul film festivali ücretsiz ama mubi.com/istanbul'dan üye olmak gerekiyor. ücretsiz 30 günlüğü başlatın diyor ve kredi kartı bilgileri istiyor. altına da 30 gün sonrasında aylık blabla ücretlendirilecek filan diyor.

yani demek istediğim şu ben bu fimleri izleyemeyecek miyim? mubi'ye para vermek istemiyorum. sadece 30 günlük filmleri izlemek istiyorum.

şuradan kontrol edebilirsiniz durumu; mubi.com

 
30 günlük denemeyi bir ödeme aracı vererek yapabilirsin. 30 gün sonrasında ödeme aracından bir kesinti olmasını istemiyorsan üyeliği iptal etmen yeterli. Bu arada ben 90 günlük deneme bulmuştum. tekrar bakıp göndereyim bulursam.

edit: mubi.com
  • amuzende  (28.04.20 11:10:02 ~ 11:11:19) 
kart bilgisi istemesi gerçek kullanıcı olup olmadığını anlaması olabilir. iptal ettirirsen karttan kesinti yapmaz.

mubi'yle ilgili bir soru da ben sorayım. 30 gün veya 90 gün deneme süreci başlattığımızda tüm filmleri izleyebiliyor muyuz? yani bir kısıtlama var mı?
  • scudman1  (28.04.20 12:46:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.