[]

Durumların düzeldiğini düşünüyor musunuz

Coronanın az can aldığını ve iyileşmenin çoğaldığını söylüyorlar fakat vaka sıralamasında 7.sıradayız .. İnandırıcı gelmiyor nedense bana..




 
Daha net bir görüntü yok sadece umutla bakıyorlar yoksa durum hala ciddi


  • basond  (28.04.20 08:17:21) 
Hayır, hepsini bir simülasyon olarak görüyorum.
önce “sanırım şöyle olacak, şu tarihte işle yoluna girecek gibi düşünüyoruz.” Aaa bi bakıyoruz o tarihte dedikleri oluyor. Burada normal tutarlılıktan bahsetmiyorum. Önceden yolunu yapmaktan bahsediyorum. İyileşeneler ölüleri geçerse iyi olacak söylentileri çıktı sonra bi kaç günde bu olaya ulaştık her nasılsa.
ekonomik sebeplerden panik havası silinmeye çalışılacak.

Bir de durumların düzelmesi demek ne demek? Bu hastalık 1 kişiden çıktı, yayıldı tüm dünyaya! Yani etrafta binlerce hasta varken nasıl 6 ay önceki gibi yaşayabiliriz? Hayata karışıp napıcam mesela? Gezmeye gidemem, plaja serilip denize giremem. Kimseyle buluşamam, bir cafede bişey yiyip içemem, spor salonuna gidemem. Yani panik olmuyorum ama “düzelme” konusunda sonuçlar - gerçek olsa dahi- kendi adıma bana bişey ifade etmiyor.
  • rewlack  (28.04.20 09:44:15) 
@rewlack +1

hayır düşünmüyorum. durumlar az biraz düzelmiş gibi gösterilmeye çalışılsa da hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı açık. uzuuun bir süre maske, eldiven, dezenfektan ve beraberinde gelen paranoya ile yaşamaya devam edeceğiz ölmez isek. eskisi gibi iç içe yaşanılan ortamlarda kimisi maske takacak her şeyden kıllanacak benim gibi. birçoğunun da umrunda olmayacak. kerhaneye ya da parayla seks yapılan evlere/otellere giden adam gelip senle benle muhatap olacak. tuvaletten ellerini yıkamadan çıkan kişi gelecek hiçbir şey olmamış gibi aramıza karışacak, eline öksüren kişi gelip elini sıkmaya çalışacak vs.. yasak kalktıysa virüs de bitmiştir havasında olan o kadar çok gerizekalı varken bilemiyorum. durumlar benim gibi düşünenler için hiçbir zaman düzelmeyecek. ha ne zaman aşı veya etkili kesin bir tedavi bulunur o zaman düzelir.
  • Improbable  (28.04.20 10:29:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.