[]

Bu size de oluyor mu? (Beynim umumi tuvalet gibi çalışıyor)

Durmuyor düşüncelerim bir an bile. Öyle anksiyete falan da değil ha, düşüncelerimi durduramıyorum. Oradan oraya oradan oraya, rüzgarda savrulan BİM poşeti gibi. Hiçbir bağlam birliği yok, diyet yapıyorum bu aralar neyse akşam diyetle ilgili bir şey okurken verdiği kilolardan Sibel Can geliyor aklıma onun oynadığı Berivan dizisinden hareketle şimdi aramin bozuk olduğu Berivan adlı arkadaşım geliyor sonra onunla ortak arkadasimiz eski kırığımı hatırlıyorum lisede tanışmıştık oradan aklım liseye gidiyor lise arkadaşlarımı hatırlıyorum sonra liseden bir arkadaşımı iki gündür arayacağım deyip aramadigimi hatırlayıp onu arıyorum kendisi yurtdışında AB'nin Corona politikasını konuşuyoruz daha sonra salgindan sonraki ekonomik krizi düşünüyorum sonra aklıma 2018deki ekonomik krizin ilk zamanları geliyor, arkadaşla cafede ekonomi tartışıyoruz, ABD vizesine başvurmuş onu konuşuyoruz. Saka değil bu. Durduramıyorum düşünceleri, bağıracak gibi oluyorum. Bu size de oluyor mu?




 
Aklını öncelikli olarak meşgul edecek ciddi bir işin ya da sorunun yok mu?


  • i ve been mistreated  (27.04.20 03:48:59) 
Fikir uçuşması. Meditasyonu arastir.


  • tunaktunaktun  (27.04.20 05:49:40) 
işsizlikte çok normal.


  • diffarentiationation  (27.04.20 05:53:49) 
Benim de tamamen böyle. Ama ben "Beynin işi zaten düşünmek, aferin oğluşuma baya iyi yapıyor bak hızlı hızlı ordan oraya atlıyor" diye kendi kendimi ikna ediyorum sdhshd

Meditasyon falan da araştırma, bu tarz saçma zırvalarla zaman kaybetme yani. Gerçekten rahatsız ediyosa gider ilaç falan kullanırsın ama gidip meditasyon yapmak nedir yani biraz özsaygı lütfen..
  • nundu  (27.04.20 06:46:07) 
Herkesin öyle değil mi yahu :(


  • black holes in the sky  (27.04.20 14:10:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.